Er dit overvågningskamera beskyttet?

Over 70.000 kameraer er tilgængelige på en hjemmeside på nettet, flere af dem er danske hvor folk kan se hvad der forgår live døgnet rundt. 

Har du ændret koden til dit overvågningskamera, hvis ikke er dette er formentligt grunden til at man på hjemmesiden har adgang til rigtig mange tusinde overvågningskameraer rundt i hele verden. Indehaveren af hjemmesiden skriver i en mail til Politiken, at han ikke kan se noget galt i at gøre det. Og at folk frit kan skrive til en mailadresse på hjemmesiden, hvis de vil have deres signal pillet af.

I Danmark er der lige nu over 130 kameraer online. Både private, firmaer samt offentlige myndigheder har kameraer som kan ses live fra hjemmesiden. Flere er fra det Midtjyske. Tre kameraer er online i Silkeborg den ene fra en landejendom, et fra en vognmand og det sidste er fra et pizzaria. Viborg har også kameraer online på hjemmesiden fra indkørsler i private hjem, og erhvervsvirksomheder. I Struer er der adgang til et kamera som er placeret i en kostald. Samt har flere minkfarme deres overvågningskameraer på denne side, og dette ser en Minkavler som et stort problem og vil få det løst hurtigst muligt. Shell i Randers er blevet orienteret omkring deres kamera som var tilgængeligt på hjemmesiden, og de vil også få rettet op på..

Det anbefales at man skifter koden fra den standardkode som kameraerne bliver købt med. Til en mere sikker kode, da det ellers er nemt at få adgang til.

Ophavsmanden til hjemmesiden opholder sig i Moldova. På hjemmesiden sendes der direkte billeder af, hvad der bliver optaget på over 70.000 overvågningskameraer i hele verden. De fleste kameraer som er tilgængelige på hjemmesiden er fra USA eller Japan.

MinByViborg.dk har været i kontakt med flere indehavere af kameraerne og gjort dem opmærksomme på at de er tilgængelige på nettet, og de har nu fået lavet sådan at deres kameraer ikke er tilgængelige for enhver der har adgang til internettet.

Over 70.000 kameraer er tilgængelige på en hjemmeside på nettet, flere af dem er danske hvor folk kan se hvad der forgår live døgnet rundt. 

Har du ændret koden til dit overvågningskamera, hvis ikke er dette er formentligt grunden til at man på hjemmesiden har adgang til rigtig mange tusinde overvågningskameraer rundt i hele verden. Indehaveren af hjemmesiden skriver i en mail til Politiken, at han ikke kan se noget galt i at gøre det. Og at folk frit kan skrive til en mailadresse på hjemmesiden, hvis de vil have deres signal pillet af.

I Danmark er der lige nu over 130 kameraer online. Både private, firmaer samt offentlige myndigheder har kameraer som kan ses live fra hjemmesiden. Flere er fra det Midtjyske. Tre kameraer er online i Silkeborg den ene fra en landejendom, et fra en vognmand og det sidste er fra et pizzaria. Viborg har også kameraer online på hjemmesiden fra indkørsler i private hjem, og erhvervsvirksomheder. I Struer er der adgang til et kamera som er placeret i en kostald. Samt har flere minkfarme deres overvågningskameraer på denne side, og dette ser en Minkavler som et stort problem og vil få det løst hurtigst muligt. Shell i Randers er blevet orienteret omkring deres kamera som var tilgængeligt på hjemmesiden, og de vil også få rettet op på..

Det anbefales at man skifter koden fra den standardkode som kameraerne bliver købt med. Til en mere sikker kode, da det ellers er nemt at få adgang til.

Ophavsmanden til hjemmesiden opholder sig i Moldova. På hjemmesiden sendes der direkte billeder af, hvad der bliver optaget på over 70.000 overvågningskameraer i hele verden. De fleste kameraer som er tilgængelige på hjemmesiden er fra USA eller Japan.

MinByViborg.dk har været i kontakt med flere indehavere af kameraerne og gjort dem opmærksomme på at de er tilgængelige på nettet, og de har nu fået lavet sådan at deres kameraer ikke er tilgængelige for enhver der har adgang til internettet.

Be the first to comment

Leave a Reply