Cykling for alle på ruterne ved EM i Herning

Den glade cyklist eller den ivrige motionist får mulighed for at komme Europas bedste cykelryttere i forkøbet til EM i Herning. Onsdag og søndag under EM i august bliver to cykelløb for alle afholdt på ruterne. Før de professionelle cykelryttere skal dyste om titlen som europamester onsdag den 2. og søndag den 6 august får alle, der kan lide at køre på cykel muligheden for at cykle på ruterne, der skal bruges til EM i landevejscykling i Herning.


Begge løb køres på en lukket EM-rute, hvor deltagerne kan få lov at mærke stemningen og asfalten, som cykelsportens største stjerner som Peter Sagan også mærker få timer senere. Onsdag er et 11,6 kilometers hyggeløb uden tidtagning, hvor der undervejs vil være sjove overraskelser for de mindste. De får også følgeskab af en masse cykelryttere fra Herning Cykle Klub, der kører med for at give alle en god oplevelse.

Før eliteløbet søndag kan motionisten få lov at prøve kræfter med enten 40,2 km eller 60,3 km på den samme rute, som en ny europamester bliver kåret på få timer senere. Alle deltagere vil også modtage en startpose med lækkert EM merchandise, så de er klar til at blive en del af årets største cykelfest i Herning.

”Cykling er en fantastisk sport, hvor motionisten og selv den yngste nybegynder kan prøve den scene, hvor sportens bedste ryttere kæmper mod hinanden. Det er helt unikt, og vi vil gerne have, at både store og små indefra kan opleve den stemning af cykelfest, som Herning helt sikkert kommer til at emme af til august,” siger Jacob Rasmussen, eventkoordinator ved EuroRoad17.

Få oversigt over ruterne, regler, tilmelding og mere information om løbene på EM i landevejscyklings hjemmeside, www.euroroad17.dk, under kategorien ’Cycling for All’.

Den glade cyklist eller den ivrige motionist får mulighed for at komme Europas bedste cykelryttere i forkøbet til EM i Herning. Onsdag og søndag under EM i august bliver to cykelløb for alle afholdt på ruterne. Før de professionelle cykelryttere skal dyste om titlen som europamester onsdag den 2. og søndag den 6 august får alle, der kan lide at køre på cykel muligheden for at cykle på ruterne, der skal bruges til EM i landevejscykling i Herning.


Begge løb køres på en lukket EM-rute, hvor deltagerne kan få lov at mærke stemningen og asfalten, som cykelsportens største stjerner som Peter Sagan også mærker få timer senere. Onsdag er et 11,6 kilometers hyggeløb uden tidtagning, hvor der undervejs vil være sjove overraskelser for de mindste. De får også følgeskab af en masse cykelryttere fra Herning Cykle Klub, der kører med for at give alle en god oplevelse.

Før eliteløbet søndag kan motionisten få lov at prøve kræfter med enten 40,2 km eller 60,3 km på den samme rute, som en ny europamester bliver kåret på få timer senere. Alle deltagere vil også modtage en startpose med lækkert EM merchandise, så de er klar til at blive en del af årets største cykelfest i Herning.

”Cykling er en fantastisk sport, hvor motionisten og selv den yngste nybegynder kan prøve den scene, hvor sportens bedste ryttere kæmper mod hinanden. Det er helt unikt, og vi vil gerne have, at både store og små indefra kan opleve den stemning af cykelfest, som Herning helt sikkert kommer til at emme af til august,” siger Jacob Rasmussen, eventkoordinator ved EuroRoad17.

Få oversigt over ruterne, regler, tilmelding og mere information om løbene på EM i landevejscyklings hjemmeside, www.euroroad17.dk, under kategorien ’Cycling for All’.

Be the first to comment

Leave a Reply