TEAM RYNKEBY-DIREKTØR: ”HOLDENES FORBEREDELSE GAV GEVINST”

Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge, gør status over årets Tour de Paris. Holdenes store forberedelse var med til at sikre en fantastisk oplevelse for deltagerne, mener han.

Dagen derpå, Paris: Efter godt otte dage i sadlen kom Team Rynkeby-karavanen til Paris i går. Dermed er velgørenhedscykelholdets 16. tur til Paris til fordel for børn med kritisk sygdom slut, og for Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge, er det derfor tid til at gøre status over dette års motions- og velgørenhedsprojekt.

– Vi har god grund til at været tilfredse, siger han og uddyber:

– Årets tur bærer præg af, at det er lykkedes os at forbedre og fintune mange små detaljer, som gør, at helhedsoplevelsen bliver super god for deltagerne. Mange af holdene har efterhånden meget, meget stor erfaring, så de ved præcis, hvordan de skal afvikle turen; hvor depoterne skal stå, hvad rytterne skal have at spise, hvor lastbilerne skal placeres ved hotellerne, hvordan ruterne skal lægges og så videre.

– Der er kommet en hel masse detaljer på plads, som er næsten umulige at forudse, hvis man ikke har erfaring – kæden kan stort set ikke hoppe af for holdene, fordi de er så velforberedte. Det gør, at det bliver en meget bedre tur for alle, siger Carl Erik Dalbøge.

Ryttere med overskud
Ifølge Team Rynkeby-direktøren er holdenes forberedelse også en væsentlig grund til, at Team Rynkeby i år har kunnet køre til Paris uden virkelig alvorlige uheld.

– Det er naturligvis vores største frygt, at vi skal blive ramt af alvorlige uheld. Når man er 1.700 ryttere af sted i otte dage, så kan det ikke undgås, at der sker styrt, og at folk slår sig, men vi har heldigvis været forskånet for de værste ting, siger Carl Erik Dalbøge.

– Det er min oplevelse, at vi i år har været af sted med de mest velforberedte Team Rynkeby-deltagere nogensinde. Når man er i god form og har overskud, så er man også mere opmærksom og laver færre fejl – og så får man samtidig en meget bedre oplevelse og en mere social tur, fortsætter han.

Revitalisere projektet
Da Team Rynkeby i går ankom til Paris, var det for første gang, at velgørenhedscykelholdet ankom uden den store, fælles paradetur gennem Paris, hvor alle Team Rynkeby-holdene kører i samlet flok til afslutningsstedet.

Team Rynkeby fik dog ikke tilladelse til paradeturen i år på grund af sikkerhedssituationen i Paris, hvilket betød, at holdene ankom til afslutningspladsen hver for sig i stedet for samlet. Det gjorde dog ikke oplevelsen mindre, mener Carl Erik Dalbøge.

– Allerede sidste år havde vi problemer med at klemme 1.500 cykelryttere ind på ’Prairie du Cercle Sud’ på samme tid, og i år var vi 200 ryttere mere. Vi kan sagtens forbedre afslutningen, men i det store hele fungerede konceptet godt. Folk ankom med glædestårer i øjnene og var virkelig rørte. Det var en smuk dag for Team Rynkeby i Paris i går, siger Carl Erik Dalbøge, der efter sommerferien igangsætter et større arbejde, der skal være med til at revitalisere Team Rynkeby-projektet.

– Vi skal bruge efteråret på at evaluere det, vi gør, og måden vi gør det på. Vi skal bruge det momentum, som vi har lige nu, til at sikre fortsat fremgang – både hvad angår deltagertilfredshed, deltagerantal og indsamlede midler. Vi går en spændende tid i møde, siger Carl Erik Dalbøge.

Hvis du kunne tænke dig at være en del af Team Rynkeby i 2018, så skal du ansøge her.

Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge, gør status over årets Tour de Paris. Holdenes store forberedelse var med til at sikre en fantastisk oplevelse for deltagerne, mener han.

Dagen derpå, Paris: Efter godt otte dage i sadlen kom Team Rynkeby-karavanen til Paris i går. Dermed er velgørenhedscykelholdets 16. tur til Paris til fordel for børn med kritisk sygdom slut, og for Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge, er det derfor tid til at gøre status over dette års motions- og velgørenhedsprojekt.

– Vi har god grund til at været tilfredse, siger han og uddyber:

– Årets tur bærer præg af, at det er lykkedes os at forbedre og fintune mange små detaljer, som gør, at helhedsoplevelsen bliver super god for deltagerne. Mange af holdene har efterhånden meget, meget stor erfaring, så de ved præcis, hvordan de skal afvikle turen; hvor depoterne skal stå, hvad rytterne skal have at spise, hvor lastbilerne skal placeres ved hotellerne, hvordan ruterne skal lægges og så videre.

– Der er kommet en hel masse detaljer på plads, som er næsten umulige at forudse, hvis man ikke har erfaring – kæden kan stort set ikke hoppe af for holdene, fordi de er så velforberedte. Det gør, at det bliver en meget bedre tur for alle, siger Carl Erik Dalbøge.

Ryttere med overskud
Ifølge Team Rynkeby-direktøren er holdenes forberedelse også en væsentlig grund til, at Team Rynkeby i år har kunnet køre til Paris uden virkelig alvorlige uheld.

– Det er naturligvis vores største frygt, at vi skal blive ramt af alvorlige uheld. Når man er 1.700 ryttere af sted i otte dage, så kan det ikke undgås, at der sker styrt, og at folk slår sig, men vi har heldigvis været forskånet for de værste ting, siger Carl Erik Dalbøge.

– Det er min oplevelse, at vi i år har været af sted med de mest velforberedte Team Rynkeby-deltagere nogensinde. Når man er i god form og har overskud, så er man også mere opmærksom og laver færre fejl – og så får man samtidig en meget bedre oplevelse og en mere social tur, fortsætter han.

Revitalisere projektet
Da Team Rynkeby i går ankom til Paris, var det for første gang, at velgørenhedscykelholdet ankom uden den store, fælles paradetur gennem Paris, hvor alle Team Rynkeby-holdene kører i samlet flok til afslutningsstedet.

Team Rynkeby fik dog ikke tilladelse til paradeturen i år på grund af sikkerhedssituationen i Paris, hvilket betød, at holdene ankom til afslutningspladsen hver for sig i stedet for samlet. Det gjorde dog ikke oplevelsen mindre, mener Carl Erik Dalbøge.

– Allerede sidste år havde vi problemer med at klemme 1.500 cykelryttere ind på ’Prairie du Cercle Sud’ på samme tid, og i år var vi 200 ryttere mere. Vi kan sagtens forbedre afslutningen, men i det store hele fungerede konceptet godt. Folk ankom med glædestårer i øjnene og var virkelig rørte. Det var en smuk dag for Team Rynkeby i Paris i går, siger Carl Erik Dalbøge, der efter sommerferien igangsætter et større arbejde, der skal være med til at revitalisere Team Rynkeby-projektet.

– Vi skal bruge efteråret på at evaluere det, vi gør, og måden vi gør det på. Vi skal bruge det momentum, som vi har lige nu, til at sikre fortsat fremgang – både hvad angår deltagertilfredshed, deltagerantal og indsamlede midler. Vi går en spændende tid i møde, siger Carl Erik Dalbøge.

Hvis du kunne tænke dig at være en del af Team Rynkeby i 2018, så skal du ansøge her.

Be the first to comment

Leave a Reply