SIF-spillerne: Konkurrencen er skærpet

Selv om truppen er smal, er konkurrencen skærpet. SIF-spillerne glæder sig til at sæsonen går i gang. Søndag venter Lyngby på udebane.

Det er en flok optimistiske SIF-spillere, der har været igennem et forberedelsesprogram op til sæsonpremieren. Selv om truppen er smal, er konkurrencen skærpet.

– Vi har haft en god opstart og fået bygget en masse på, så vi er helt klar søndag. Konkurrencen om pladserne er skærpet, og det er sundt. Der bliver gået til den til træning, for ingen kan være sikre på deres plads, og den intensitet vil give pote i kampene, siger SIF-backen Gustav Dahl, der kæmper om startpladsen med kollega Mikkel Cramer.
Også i målet mærker Thomas Nørgaard den skærpede konkurrence. SIF hentede i sommerpausen Peter Friis Jensen i Viborg, og det mærker han.

– Konkurrence er godt. Man giver sig 100 procent til træning, og jeg føler at vi bliver bedre hele tiden. Personligt har jeg det fint med situationen, og uanset hvem jeg konkurrerer med, skal jeg gøre mit arbejde så optimalt, som muligt. Og så er det op til træneren i sidste ende.

Davit Skhirtladze anslår også de positive takter, når han ser tilbage på ugerne, der er gået siden feriens afslutning.

– Det har været en succesfuld optakt. Vi har fået tilføjet nogle nye spillere, og de smeltet godt sammen med den øvrige trup og har fået forståelsen for måden, vi spiller på. Senest er Gustaf ankommet, og selv om han ikke har været her længe, vil han bringe meget til holdet, som vi ikke har i forvejen. Vi har haft brug for en boksspiller, der kan udnytte chancerne i feltet og som også samtidig er god på bolden, siger SIF-georgieren.

Selv om truppen er smal, er konkurrencen skærpet. SIF-spillerne glæder sig til at sæsonen går i gang. Søndag venter Lyngby på udebane.

Det er en flok optimistiske SIF-spillere, der har været igennem et forberedelsesprogram op til sæsonpremieren. Selv om truppen er smal, er konkurrencen skærpet.

– Vi har haft en god opstart og fået bygget en masse på, så vi er helt klar søndag. Konkurrencen om pladserne er skærpet, og det er sundt. Der bliver gået til den til træning, for ingen kan være sikre på deres plads, og den intensitet vil give pote i kampene, siger SIF-backen Gustav Dahl, der kæmper om startpladsen med kollega Mikkel Cramer.
Også i målet mærker Thomas Nørgaard den skærpede konkurrence. SIF hentede i sommerpausen Peter Friis Jensen i Viborg, og det mærker han.

– Konkurrence er godt. Man giver sig 100 procent til træning, og jeg føler at vi bliver bedre hele tiden. Personligt har jeg det fint med situationen, og uanset hvem jeg konkurrerer med, skal jeg gøre mit arbejde så optimalt, som muligt. Og så er det op til træneren i sidste ende.

Davit Skhirtladze anslår også de positive takter, når han ser tilbage på ugerne, der er gået siden feriens afslutning.

– Det har været en succesfuld optakt. Vi har fået tilføjet nogle nye spillere, og de smeltet godt sammen med den øvrige trup og har fået forståelsen for måden, vi spiller på. Senest er Gustaf ankommet, og selv om han ikke har været her længe, vil han bringe meget til holdet, som vi ikke har i forvejen. Vi har haft brug for en boksspiller, der kan udnytte chancerne i feltet og som også samtidig er god på bolden, siger SIF-georgieren.

Be the first to comment

Leave a Reply