Ny bølge af værktøjstyveri fra varevogne

Midt- og Vestjyllands Politi har igen modtaget et stort antal anmeldelser om tyveri af værktøj fra varevogne. Politiet opfordrer til, at man sikrer såvel varevogn som værktøj, og at man orienterer politiet, såfremt man ser usædvanlig aktivitet omkring varevogne i området.

En ny bølge af tyveri af værktøj fra varevogne har ramt Midt- og Vestjylland. Siden i går morges har Midt- og Vestjyllands Politi modtaget 13 anmeldelser. De mange tilfælde er blot den seneste top på kurven over en kedelig tendens, som politiet har holdt et vågent øje med gennem længere tid.

Tendensen er, at der inden for kort tid sker flere indbrud i varevogne i samme område, hvorefter tilfældene flytter sig til et nyt område. Indbruddene sker typisk i håndværkerbiler, der er parkeret på medarbejderens private adresse natten over.

Politiet opfordrer derfor til ekstra opmærksomhed og modtager meget gerne tip fra borgere, der ser usædvanlig aktivitet omkring varevogne i lokalområdet efter fyraften. Samtidigt anbefaler politiet, at såvel værktøj som varevogne sikres bedst muligt.

Forebyg tyveri fra varevogne

  • Parkerer bilen et synligt sted og gerne opad et hegn, som gør varerummet svært tilgængeligt.
  • Placer så vidt muligt værktøjet, så det ikke er synligt udefra, og fjern særligt dyrt værktøj helt fra bilen.
  • Mærk værktøjet – enten synligt med indgravering eller usynligt med Microdot eller DNA-lak – og skilt med, at værktøjet er mærket.
  • Installer videoovervågning, alarm eller GPS-tracker.

Læs flere gode råd

Midt- og Vestjyllands Politi har igen modtaget et stort antal anmeldelser om tyveri af værktøj fra varevogne. Politiet opfordrer til, at man sikrer såvel varevogn som værktøj, og at man orienterer politiet, såfremt man ser usædvanlig aktivitet omkring varevogne i området.

En ny bølge af tyveri af værktøj fra varevogne har ramt Midt- og Vestjylland. Siden i går morges har Midt- og Vestjyllands Politi modtaget 13 anmeldelser. De mange tilfælde er blot den seneste top på kurven over en kedelig tendens, som politiet har holdt et vågent øje med gennem længere tid.

Tendensen er, at der inden for kort tid sker flere indbrud i varevogne i samme område, hvorefter tilfældene flytter sig til et nyt område. Indbruddene sker typisk i håndværkerbiler, der er parkeret på medarbejderens private adresse natten over.

Politiet opfordrer derfor til ekstra opmærksomhed og modtager meget gerne tip fra borgere, der ser usædvanlig aktivitet omkring varevogne i lokalområdet efter fyraften. Samtidigt anbefaler politiet, at såvel værktøj som varevogne sikres bedst muligt.

Forebyg tyveri fra varevogne

  • Parkerer bilen et synligt sted og gerne opad et hegn, som gør varerummet svært tilgængeligt.
  • Placer så vidt muligt værktøjet, så det ikke er synligt udefra, og fjern særligt dyrt værktøj helt fra bilen.
  • Mærk værktøjet – enten synligt med indgravering eller usynligt med Microdot eller DNA-lak – og skilt med, at værktøjet er mærket.
  • Installer videoovervågning, alarm eller GPS-tracker.

Læs flere gode råd

Be the first to comment

Leave a Reply