Brandstationen i Møldrup har fået en nyrenoveret autosprøjte

Efter en større renovering hos GVK brandmateriel i Gråsten, er en nyrenoveret autosprøjte fra Midtjysk Brand & Redning igen tilbage i garagen hos Midtjysk Brand & Redning, og klar til at komme borgerne til undsætning. 

Station Møldrup fik tirsdag tilbageleveret deres ny renoveret autosprøjte “M5”. Efter en større renovering hos GKV. Den er klar til drift igen. Møldrup har hele tiden haft en autosprøjte, men nu har de fået Station Bjerringbros gamle autosprøjte, som er blevet renoveret. Brandfolkene fik tirsdag aftenen en gennemgang af pumper, stiger og alt det udstyr som bilen har med sig.

Station Møldrup får lige nu leveret ny renoveret autosprøjte kaldet M5. Efter en større renovering hos GKV, af vores…

Opslået af Midtjysk Brand & Redning på 4. juli 2017

Efter en større renovering hos GVK brandmateriel i Gråsten, er en nyrenoveret autosprøjte fra Midtjysk Brand & Redning igen tilbage i garagen hos Midtjysk Brand & Redning, og klar til at komme borgerne til undsætning. 

Station Møldrup fik tirsdag tilbageleveret deres ny renoveret autosprøjte “M5”. Efter en større renovering hos GKV. Den er klar til drift igen. Møldrup har hele tiden haft en autosprøjte, men nu har de fået Station Bjerringbros gamle autosprøjte, som er blevet renoveret. Brandfolkene fik tirsdag aftenen en gennemgang af pumper, stiger og alt det udstyr som bilen har med sig.

Station Møldrup får lige nu leveret ny renoveret autosprøjte kaldet M5. Efter en større renovering hos GKV, af vores…

Opslået af Midtjysk Brand & Redning på 4. juli 2017

Be the first to comment

Leave a Reply