KFUM og Poulsen møder Viborg FF i DBU Pokalen

Det blev det tidligere Superliga mandskab fra Viborg FF, som kom op af hatten. Da der her til middag blev trukket lod til 1.runde af DBU Pokalen. Silkeborg KFUM fra Jyllandsserien skal altså op imod et hold som må forventes at være top hold i den kommende Nordic Bet Liga (1. Division).

Det bliver et gensyn med sine gamle holdkammerater for Christopher Poulsen, som før skiftet til KFUM var anfører i Viborg.

Første runde af DBU Pokalen spilles mellem den 8. – 10. august.

Det blev det tidligere Superliga mandskab fra Viborg FF, som kom op af hatten. Da der her til middag blev trukket lod til 1.runde af DBU Pokalen. Silkeborg KFUM fra Jyllandsserien skal altså op imod et hold som må forventes at være top hold i den kommende Nordic Bet Liga (1. Division).

Det bliver et gensyn med sine gamle holdkammerater for Christopher Poulsen, som før skiftet til KFUM var anfører i Viborg.

Første runde af DBU Pokalen spilles mellem den 8. – 10. august.

Be the first to comment

Leave a Reply