FØRSTE TESTKAMP SPILLES I KJELLERUP

Lørdagens træningskamp mellem SIF og Viborg FF placeres på “neutral” bane på Bjerget i Kjellerup.

Der er cirka lige langt til både Silkeborg og Viborg fra Bjerget i Kjellerup, hjemmebane for kommunens 2. divisionshold, Kjellerup IF. Derfor har Peter Sørensen og Co. besluttet at henlægge sommerens første træningskamp til 2. divisionsklubbens hjemmebane. Det er på lørdag, den 1. juli kl. 13.00

Der var håb om, at kampen kunne spilles på det nye kunstgræs på JYSK park, men da der er for stor usikkerhed om, hvorvidt banen når at blive klar i løbet af den næste uge, er beslutningen om Kjellerup som spillested blevet truffet. I den næste uge vil arbejdet med at gøre LED-banderne klar have fuld fokus, og så længe der kører entreprenørmaskiner på banen, er det ikke muligt at spille fodbold. Kunstgræsset mangler også de sidste detaljer inden den kan meldes klar.

Det er derfor også usikkert om testkampn mod Skive tirsdag dn 4. juli kan afvikles på JYSK park.

Det er derimod sikkert, at den første kamp, der indvier JYSK park, bliver Alka Superligaopgøret SIF-AGF mandag den 31. juli kl. 19.00.

Til opgøret på lørdag på Bjerget i Kjellerup er der gratis adgang.

Lørdagens træningskamp mellem SIF og Viborg FF placeres på “neutral” bane på Bjerget i Kjellerup.

Der er cirka lige langt til både Silkeborg og Viborg fra Bjerget i Kjellerup, hjemmebane for kommunens 2. divisionshold, Kjellerup IF. Derfor har Peter Sørensen og Co. besluttet at henlægge sommerens første træningskamp til 2. divisionsklubbens hjemmebane. Det er på lørdag, den 1. juli kl. 13.00

Der var håb om, at kampen kunne spilles på det nye kunstgræs på JYSK park, men da der er for stor usikkerhed om, hvorvidt banen når at blive klar i løbet af den næste uge, er beslutningen om Kjellerup som spillested blevet truffet. I den næste uge vil arbejdet med at gøre LED-banderne klar have fuld fokus, og så længe der kører entreprenørmaskiner på banen, er det ikke muligt at spille fodbold. Kunstgræsset mangler også de sidste detaljer inden den kan meldes klar.

Det er derfor også usikkert om testkampn mod Skive tirsdag dn 4. juli kan afvikles på JYSK park.

Det er derimod sikkert, at den første kamp, der indvier JYSK park, bliver Alka Superligaopgøret SIF-AGF mandag den 31. juli kl. 19.00.

Til opgøret på lørdag på Bjerget i Kjellerup er der gratis adgang.

Be the first to comment

Leave a Reply