GRØNT LYS FOR PAPIRTÅRN OG P-HUS PÅ PAPIRFABRIKKEN

Silkeborg Kommune har givet de nødvendige dispensationer til byggeri af Papirtårnet og nyt p-hus på Papirfabrikken.

De sidste forhindringer mod byggeriet af Silkeborgs nye vartegn, Papirtårnet, er ryddet af vejen. Silkeborg Kommune har i dag meddelt Silkeborg IF Invest A/S, at de ønskede dispensationer fra lokalplanen er bevilget, og dermed kan byggeriet gå i gang i løbet af de kommende måneder.

– Det er en god nyhed for Silkeborg IF Invest A/S. Nu er forudsætningerne for salget af byggeret på Papirtårnet til Aberdeen Asset Management opfyldt, og vi kan gå i gang med at projektere p-huset, siger adm. direktør i Silkeborg IF Invest A/S, Kent Madsen, der forventer at p-hus byggeriet indledes i løbet af efteråret, mens Aberdeen Asset Management forventes at gå i gang med Papirtårnet i første halvår af 2018.

Grønt lys for byggeriet betyder samtidig en markant forandret forventning til årets regnskabsresultat i Silkeborg IF Invest A/S. Tidligere på året meddelte selskabet Københavns Fondsbørs, at forventningerne lød på et underskud i niveauet 12 til 18 millioner kroner grundet et teknisk kurstab på cirka 18 mio. kr. i forbindelse med omlæggelse af lån. I dag gik en ny meddelelse afsted til Fondsbørsen med en opjustering af forventningerne til et overskud på mellem 10 og 15 millioner kroner.

– Det er en gunstig situation, vi nu kommer i. Pengene skal ikke kastes efter nye spillere eller vilde planer, men styrke vores likvide beredskab. Samtidig bruger vi i øjeblikket ganske mange penge på at indrette JYSK park med ny teknologi og inventar, og vi har brug for at stå godt rustet til de kommende års udfordringer, hvor vi på alle fronter skal løfte potentialet i vores nye stadion, siger Kent Madsen.

Meddelelsen om dispensationerne slutter en begivenhedsrig uge i Silkeborg IF Invest A/S, der mandag købte Hotel Papirfabrikken Radisson BLU. De næste ugers udfordring ligger også klar: Indflytning på JYSK park for både den sportslige afdeling, der hidtil har holdt til i Søholthuset, og administrationen, der har haft kontor på Papirfabrikken.

Silkeborg Kommune har givet de nødvendige dispensationer til byggeri af Papirtårnet og nyt p-hus på Papirfabrikken.

De sidste forhindringer mod byggeriet af Silkeborgs nye vartegn, Papirtårnet, er ryddet af vejen. Silkeborg Kommune har i dag meddelt Silkeborg IF Invest A/S, at de ønskede dispensationer fra lokalplanen er bevilget, og dermed kan byggeriet gå i gang i løbet af de kommende måneder.

– Det er en god nyhed for Silkeborg IF Invest A/S. Nu er forudsætningerne for salget af byggeret på Papirtårnet til Aberdeen Asset Management opfyldt, og vi kan gå i gang med at projektere p-huset, siger adm. direktør i Silkeborg IF Invest A/S, Kent Madsen, der forventer at p-hus byggeriet indledes i løbet af efteråret, mens Aberdeen Asset Management forventes at gå i gang med Papirtårnet i første halvår af 2018.

Grønt lys for byggeriet betyder samtidig en markant forandret forventning til årets regnskabsresultat i Silkeborg IF Invest A/S. Tidligere på året meddelte selskabet Københavns Fondsbørs, at forventningerne lød på et underskud i niveauet 12 til 18 millioner kroner grundet et teknisk kurstab på cirka 18 mio. kr. i forbindelse med omlæggelse af lån. I dag gik en ny meddelelse afsted til Fondsbørsen med en opjustering af forventningerne til et overskud på mellem 10 og 15 millioner kroner.

– Det er en gunstig situation, vi nu kommer i. Pengene skal ikke kastes efter nye spillere eller vilde planer, men styrke vores likvide beredskab. Samtidig bruger vi i øjeblikket ganske mange penge på at indrette JYSK park med ny teknologi og inventar, og vi har brug for at stå godt rustet til de kommende års udfordringer, hvor vi på alle fronter skal løfte potentialet i vores nye stadion, siger Kent Madsen.

Meddelelsen om dispensationerne slutter en begivenhedsrig uge i Silkeborg IF Invest A/S, der mandag købte Hotel Papirfabrikken Radisson BLU. De næste ugers udfordring ligger også klar: Indflytning på JYSK park for både den sportslige afdeling, der hidtil har holdt til i Søholthuset, og administrationen, der har haft kontor på Papirfabrikken.

Be the first to comment

Leave a Reply