Tyveri i Fakta udviklede sig til et røveri

Butiksansat forsøgte at tilbageholde røverne efter at de havde forsøgt at stjæle cigaretter. Den ene røver er stadig på fri fod.

Tirsdag eftermiddag udviklede et butikstyveri sig til et røveri i Fakta på Søndergade i Kjellerup. Da to gerningsmænd af udansk udseende kom ind i butikken og forsøgte sig med at stjæle cigaretter. Den vakse butiksansat forsøgte at tilbageholde de to gerningsmænd i butikken, men det ville de to gerningsmænd ikke være med til så de skubbede til hende, og det udviklede sig derfor til røveri i stedet for et tyveri.

De to røvere stak af fra butikken. Men klokken: 18:45 anholdte politiet den ene af de to gerningsmænd. En 45-årig mand som passede på det signalement de havde fra butikken. Den ene røver blev anholdt på Skolegade i Kjellerup, ikke langt fra den butik hvor de tidligere klokken 17:30 havde begået røveri. Han er blevet taget med til Holstebro. Den anden røver er stadig på fri fod. De to gerningsmænd fik intet udbytte med fra Fakta butikken Fortæller vagtchef: Anders Olesen fra Midt- Vestjyllands Politi

Den anden mand beskrives som:

– 50-55 år.
– 170-175 cm høj.
Har du oplysninger i sagen kan Midt- Vestjyllands Politi kontaktes på: 1-1-4.

Butiksansat forsøgte at tilbageholde røverne efter at de havde forsøgt at stjæle cigaretter. Den ene røver er stadig på fri fod.

Tirsdag eftermiddag udviklede et butikstyveri sig til et røveri i Fakta på Søndergade i Kjellerup. Da to gerningsmænd af udansk udseende kom ind i butikken og forsøgte sig med at stjæle cigaretter. Den vakse butiksansat forsøgte at tilbageholde de to gerningsmænd i butikken, men det ville de to gerningsmænd ikke være med til så de skubbede til hende, og det udviklede sig derfor til røveri i stedet for et tyveri.

De to røvere stak af fra butikken. Men klokken: 18:45 anholdte politiet den ene af de to gerningsmænd. En 45-årig mand som passede på det signalement de havde fra butikken. Den ene røver blev anholdt på Skolegade i Kjellerup, ikke langt fra den butik hvor de tidligere klokken 17:30 havde begået røveri. Han er blevet taget med til Holstebro. Den anden røver er stadig på fri fod. De to gerningsmænd fik intet udbytte med fra Fakta butikken Fortæller vagtchef: Anders Olesen fra Midt- Vestjyllands Politi

Den anden mand beskrives som:

– 50-55 år.
– 170-175 cm høj.
Har du oplysninger i sagen kan Midt- Vestjyllands Politi kontaktes på: 1-1-4.

Be the first to comment

Leave a Reply