SIF HENTER ERFAREN MÅLMAND

SIF tilknytter den 29-årige målmand Peter Friis Jensen på en to-årig kontrakt. Dermed har SIF-manager Peter Sørensen fået den ønskede konkurrence på målmandspositionen.

Det er erfaring fra 88 superliga-kampe, SIF har hentet i 29-årige Peter Friis Jensen. Målmanden har i de to seneste sæsoner været på kontrakt i Viborg FF, men skifter nu transferfrit til Silkeborg IF på en to-årig aftale.

– Han har fra sin tid i både Randers FC og Viborg FF bevist, at han er en dygtig superligamålmand. Det har vi kunnet konstatere ved selvsyn. Desuden har han et godt ry i branchen; han er en god fyr, der har vist sig professionel i alle forhold, også i de perioder, hvor han ikke har stået som fast mand på førsteholdet, forklarer SIF’s Peter Sørensen.

Med tilknytningen af Peter Friis Jensen har SIF-chefen fået den konkurrence på målmandsposten, som han har ønsket sig.

– Det har været mit ønske at skabe en skærpet konkurrencesituation – også på målmandsposten. Det er ikke udtryk for, at Thomas Nørgaard ikke har været god, for det har han. Men det er et mål at have en trup, hvor der er hård konkurrence om alle pladser, siger Peter Sørensen, der valgte ikke at forlænge med reservemålmand Jens Rinke, da hans aftale udløb efter sæsonen.

Peter Friis Jensen har før været i SIF’s søgelys, og han ser frem til at arbejde i Søhøjlandet i de næste to sæsoner.

– Timingen er perfekt. Jeg har naturligvis fulgt Silkeborg IF og har altid syntes godt om klubben. Nu kunne tingene gå op, og jeg glæder mig til at komme i gang. På mange måder deler SIF og jeg de samme værdier med dyder som hårdt arbejde og ydmyghed, siger Peter Friis Jensen, der også ser frem til at tage konkurrencen op med Thomas Nørgaard.

– Det er en konkurrencesituation, hvor det for mig handler om at vise, hvad jeg kan, og så står den bedste, når sæsonen går i gang, siger Peter Friis Jensen.

SIF’s målmandsteam består nu af Thomas Nørgaard, Peter Friis Jensen og Oscar Hedvall. Peter Friis Jensens første arbejdsdag i SIF bliver 21. juni, når hele truppen vender tilbage fra ferie.

SIF tilknytter den 29-årige målmand Peter Friis Jensen på en to-årig kontrakt. Dermed har SIF-manager Peter Sørensen fået den ønskede konkurrence på målmandspositionen.

Det er erfaring fra 88 superliga-kampe, SIF har hentet i 29-årige Peter Friis Jensen. Målmanden har i de to seneste sæsoner været på kontrakt i Viborg FF, men skifter nu transferfrit til Silkeborg IF på en to-årig aftale.

– Han har fra sin tid i både Randers FC og Viborg FF bevist, at han er en dygtig superligamålmand. Det har vi kunnet konstatere ved selvsyn. Desuden har han et godt ry i branchen; han er en god fyr, der har vist sig professionel i alle forhold, også i de perioder, hvor han ikke har stået som fast mand på førsteholdet, forklarer SIF’s Peter Sørensen.

Med tilknytningen af Peter Friis Jensen har SIF-chefen fået den konkurrence på målmandsposten, som han har ønsket sig.

– Det har været mit ønske at skabe en skærpet konkurrencesituation – også på målmandsposten. Det er ikke udtryk for, at Thomas Nørgaard ikke har været god, for det har han. Men det er et mål at have en trup, hvor der er hård konkurrence om alle pladser, siger Peter Sørensen, der valgte ikke at forlænge med reservemålmand Jens Rinke, da hans aftale udløb efter sæsonen.

Peter Friis Jensen har før været i SIF’s søgelys, og han ser frem til at arbejde i Søhøjlandet i de næste to sæsoner.

– Timingen er perfekt. Jeg har naturligvis fulgt Silkeborg IF og har altid syntes godt om klubben. Nu kunne tingene gå op, og jeg glæder mig til at komme i gang. På mange måder deler SIF og jeg de samme værdier med dyder som hårdt arbejde og ydmyghed, siger Peter Friis Jensen, der også ser frem til at tage konkurrencen op med Thomas Nørgaard.

– Det er en konkurrencesituation, hvor det for mig handler om at vise, hvad jeg kan, og så står den bedste, når sæsonen går i gang, siger Peter Friis Jensen.

SIF’s målmandsteam består nu af Thomas Nørgaard, Peter Friis Jensen og Oscar Hedvall. Peter Friis Jensens første arbejdsdag i SIF bliver 21. juni, når hele truppen vender tilbage fra ferie.

Be the first to comment

Leave a Reply