Søren Pape Poulsen anbefaler at aflevere ulovlige våben

Foto: Andreas Houmann

Landets justitsminister anbefaler borgere til at aflevere våben i denne måned da minimumsstraffen for ulovlig besiddelse af skydevåben og sprængstoffer fordobles fra ét til to års fængsel fra den 1 juli.

Søren Pape Poulsen skriver på hans politiske profil som følgende:

Kom så – lad os hjælpes ad med at få ryddet de ulovlige våben af vejen!

Fra i dag har alle borgere straffrit og helt anonymt indlevere aflevere ulovlige våben, våbendele, ammunition og eksplosivstoffer mv. til politiet. Tiltaget er et led i den bandepakke for et tryggere Danmark, jeg har fået vedtaget sammen med et bredt flertal i Folketinget. Tidligere frit lejde-aktioner har resulteret i, at tusindvis af ulovlige våben er blevet overdraget til politiet, og jeg håber på samme succes denne gang.

Muligheden gælder måneden ud, og herefter falder hammeren: Minimumsstraffen for ulovlig besiddelse af skydevåben og eksplosivstoffer fordobles fra ét til to års fængsel. Det er nødvendigt.

Kom så – lad os hjælpes ad med at få ryddet de ulovlige våben af vejen!

Fra i dag har alle borgere straffrit og helt…

Opslået af Søren Pape Poulsen på 1. juni 2017

Landets justitsminister anbefaler borgere til at aflevere våben i denne måned da minimumsstraffen for ulovlig besiddelse af skydevåben og sprængstoffer fordobles fra ét til to års fængsel fra den 1 juli.

Søren Pape Poulsen skriver på hans politiske profil som følgende:

Kom så – lad os hjælpes ad med at få ryddet de ulovlige våben af vejen!

Fra i dag har alle borgere straffrit og helt anonymt indlevere aflevere ulovlige våben, våbendele, ammunition og eksplosivstoffer mv. til politiet. Tiltaget er et led i den bandepakke for et tryggere Danmark, jeg har fået vedtaget sammen med et bredt flertal i Folketinget. Tidligere frit lejde-aktioner har resulteret i, at tusindvis af ulovlige våben er blevet overdraget til politiet, og jeg håber på samme succes denne gang.

Muligheden gælder måneden ud, og herefter falder hammeren: Minimumsstraffen for ulovlig besiddelse af skydevåben og eksplosivstoffer fordobles fra ét til to års fængsel. Det er nødvendigt.

Kom så – lad os hjælpes ad med at få ryddet de ulovlige våben af vejen!

Fra i dag har alle borgere straffrit og helt…

Opslået af Søren Pape Poulsen på 1. juni 2017

Be the first to comment

Leave a Reply