JYSK PARK: EN MÅNED TIL AT BLIVE FÆRDIG

Om knap en måned skal JYSK park stå færdigt. Derfor er der fuld tryk på de sidste detaljer – og så skal der også kunstgræs på banen.

Aktiviteten på JYSK park er høj i disse dage. Om knap en måned skal Silkeborgs nye stadion afleveres i færdig stand, og selv om det for den forudsætningsløse ser lidt kaotisk ud, følger byggeriet fortsat tidsplanen. Udenfor hovedbygningen er anlæggelsen af parkeringspladserne i fuld gang, i sponsorlougen med plads til op til 1.000 spisende gæster, er tæpperne lagt på, og på de to udskiftningsbænke er sæderne sat på plads.

Ifølge planen får Silkeborg Kommune og Silkeborg IF overdraget nøglerne den 26. juni, og herefter skal der flyttes ind. Selve indvielsen af JYSK park vil ske i forbindelse med den første hjemmekamp i den nye sæson. Først i løbet af juni bliver det endelige program lagt fast, men SIF håber på spillerunde 3, der ligger i og omkring weekenden 28.-29. juli.SIF har således søgt DBU’s turneringsudvalg om udekampe i de to første to runder for at have de bedste forudsætninger for byde velkommen til fodbold-oplevelser på JYSK park.

Om knap en måned skal JYSK park stå færdigt. Derfor er der fuld tryk på de sidste detaljer – og så skal der også kunstgræs på banen.

Aktiviteten på JYSK park er høj i disse dage. Om knap en måned skal Silkeborgs nye stadion afleveres i færdig stand, og selv om det for den forudsætningsløse ser lidt kaotisk ud, følger byggeriet fortsat tidsplanen. Udenfor hovedbygningen er anlæggelsen af parkeringspladserne i fuld gang, i sponsorlougen med plads til op til 1.000 spisende gæster, er tæpperne lagt på, og på de to udskiftningsbænke er sæderne sat på plads.

Ifølge planen får Silkeborg Kommune og Silkeborg IF overdraget nøglerne den 26. juni, og herefter skal der flyttes ind. Selve indvielsen af JYSK park vil ske i forbindelse med den første hjemmekamp i den nye sæson. Først i løbet af juni bliver det endelige program lagt fast, men SIF håber på spillerunde 3, der ligger i og omkring weekenden 28.-29. juli.SIF har således søgt DBU’s turneringsudvalg om udekampe i de to første to runder for at have de bedste forudsætninger for byde velkommen til fodbold-oplevelser på JYSK park.

Be the first to comment

Leave a Reply