Læger uden Grænsers landsindsamling

føtex trækker i lægekitlen og støtter op om Læger uden Grænsers landsindsamling

Læger uden Grænser afholder landsindsamling søndag den 28. maj, og føtex er med som en vigtig samarbejdspartner igen i år

Når du handler i føtex søndag den 28. maj, vil alle føtex-medarbejdere bære en lidt atypisk uniform. Alle føtex-ansatte vil nemlig være iklædt en hvid kittel, da føtex støtter op om Læger uden Grænsers landsindsamling.

Over hele landet stiller føtex sine varehuse til rådighed for Læger uden Grænsers landsindsamling, hvor varehusene vil fungere som mødested for en stor del af de ca. 6.000 frivillige indsamlere. Og for at markere indsamlingen vil alle føtex-medarbejdere altså været iklædt hvid kittel, som også alle indsamlere har mulighed for at bære. Landsindsamlingen er nemlig medvirkede til at redde menneskeliv, og derfor har alle mulighed for at være ”læge for en dag”.

– Ved at støtte Læger uden Grænsers landsindsamling rækker føtex igen i år hånden ud og hjælper dem, som har allermest brug for det rundt omkring i verden. De omsætter tanken om at gøre en forskel til konkret handling. Det er prisværdigt, at de hjælper os med den kæmpe logistiske opgave, det er at arrangere en landsindsamling – og med til at skabe opmærksomhed om, at der stadig er et stort behov for at få lægehjælp frem, siger Jesper Brix, direktør Læger uden Grænser.

føtex var sidste år samarbejdspartner for Læger uden Grænsers allerførste landsindsamling, og direktør i føtex, Thor Jørgensen, er glad for, at føtex igen i år har mulighed for at støtte op:

– I føtex ønsker vi at tage et ansvar og udvise omtanke, og derfor er det også naturligt for os at samarbejde med Læger uden Grænser og støtte op om landsindsamlingen. Igen i år stiller vi vores varehuse til rådighed og engagerer vores medarbejdere, så vores kunder meget enkelt kan donere til organisationen, hvis de ønsker dette, siger Thor Jørgensen.

Læger uden Grænser afholder landsindsamling søndag den 28. maj, og føtex er med som en vigtig samarbejdspartner igen i år

Når du handler i føtex søndag den 28. maj, vil alle føtex-medarbejdere bære en lidt atypisk uniform. Alle føtex-ansatte vil nemlig være iklædt en hvid kittel, da føtex støtter op om Læger uden Grænsers landsindsamling.

Over hele landet stiller føtex sine varehuse til rådighed for Læger uden Grænsers landsindsamling, hvor varehusene vil fungere som mødested for en stor del af de ca. 6.000 frivillige indsamlere. Og for at markere indsamlingen vil alle føtex-medarbejdere altså været iklædt hvid kittel, som også alle indsamlere har mulighed for at bære. Landsindsamlingen er nemlig medvirkede til at redde menneskeliv, og derfor har alle mulighed for at være ”læge for en dag”.

– Ved at støtte Læger uden Grænsers landsindsamling rækker føtex igen i år hånden ud og hjælper dem, som har allermest brug for det rundt omkring i verden. De omsætter tanken om at gøre en forskel til konkret handling. Det er prisværdigt, at de hjælper os med den kæmpe logistiske opgave, det er at arrangere en landsindsamling – og med til at skabe opmærksomhed om, at der stadig er et stort behov for at få lægehjælp frem, siger Jesper Brix, direktør Læger uden Grænser.

føtex var sidste år samarbejdspartner for Læger uden Grænsers allerførste landsindsamling, og direktør i føtex, Thor Jørgensen, er glad for, at føtex igen i år har mulighed for at støtte op:

– I føtex ønsker vi at tage et ansvar og udvise omtanke, og derfor er det også naturligt for os at samarbejde med Læger uden Grænser og støtte op om landsindsamlingen. Igen i år stiller vi vores varehuse til rådighed og engagerer vores medarbejdere, så vores kunder meget enkelt kan donere til organisationen, hvis de ønsker dette, siger Thor Jørgensen.

Be the first to comment

Leave a Reply