Stor skuffelse efter nederlag i afgørende semifinale

Aalborg vandt fortjent, lyder den ærlige reaktion fra en skuffet Bjerringbro-Silkeborg-lejr.

Tomme blikke af massiv skuffelse fyldte Bjerringbro-Silkeborg-spillerne, da de kom ud fra omklædningsrummet efter nederlaget i den afgørende DM-semifinale. De var skuffede og havde svært ved lige at fordøje og forklare nederlaget, men de ærlige og erkendte, at Aalborg var bedst, da det skulle afgøres tirsdag aften.

– Det er mange ting, der afgør det, men Aalborg er vel bare fem procent bedre i alle spillets facetter. Vi var bedre med i den første kamp heroppe, og Aalborg vinder fortjent i dag. Måske løfter dem også, ligesom den løftede os i lørdags, men vi savner, at der er flere, der lykkedes i dag, lød det efter nederlaget fra Nikolaj Øris, der blev Bjerringbro-Silkeborg-topscorer med otte scoringer.

– I sidste ende bliver det afgjort i denne ene kamp, og i alle aspekter af livet er det jo sådan, at man ikke kan være lige dygtig hver gang. Aalborg spiller deres bedste i dag, og vi må bare sige, at det er fortjent, at de går i finalen, sagde topscoreren.

Han havde i øjeblikket ikke meget overskud til at tænke på bronzekampe, muligt metal og en formodentlig bedre seedning i EHF Cuppen i den kommende sæson.

– Vi er mega skuffede og skal lige sunde os i nogle dage, men så er vi selvfølgelig også klar til at give den fuld skrue. Det er altså sjovere at slutte med bronze end med ingenting, mente Øris.

Også Kristian Ørsted var skuffet. Med fire mål på fire forsøg leverede han en god indsats i det nordjyske, men han havde i den grad sat næsen op efter mere end en bronzemedalje til at slutte tiden i Bjerringbro-Silkeborg, inden han efter sæsonen flytter til Elverum i Norge.

– Jeg er sindssygt skuffet. Vi rammer ikke niveau i den her kamp, og nu er det hele væk. Vi tabte pokalfinalen og kommer ikke i DM-finalen. Det var ikke sådan, det skulle slutte, konstaterede Ørsted.

Den unge stregspiller pegede på Sander Sagosen som den helt store profil for Aalborg i den afgørende semifinale.

– Sander er for god. Han spiller en vanvittig kamp. Det er i hvert fald min fornemmelse nu, sagde Kristian Ørsted, mens han traskede fra omklædningsrummet.

– Vi får kun Øris i gang i vores angrebsspil, og vi halter efter hele vejen. Søren (Rasmussen red.) får nogenlunde styr på Sander, men så kommer han bare tilbage. Det gør store spillere. Jeg føler, at det er Sander, der vinder det for dem.

Bjerringbro-Silkeborg spiller den første bronzekamp tirsdag den 23. maj hjemme i JYSK Arena mod Ribe-Esbjerg.

Af Jonas Løytved

Aalborg vandt fortjent, lyder den ærlige reaktion fra en skuffet Bjerringbro-Silkeborg-lejr.

Tomme blikke af massiv skuffelse fyldte Bjerringbro-Silkeborg-spillerne, da de kom ud fra omklædningsrummet efter nederlaget i den afgørende DM-semifinale. De var skuffede og havde svært ved lige at fordøje og forklare nederlaget, men de ærlige og erkendte, at Aalborg var bedst, da det skulle afgøres tirsdag aften.

– Det er mange ting, der afgør det, men Aalborg er vel bare fem procent bedre i alle spillets facetter. Vi var bedre med i den første kamp heroppe, og Aalborg vinder fortjent i dag. Måske løfter dem også, ligesom den løftede os i lørdags, men vi savner, at der er flere, der lykkedes i dag, lød det efter nederlaget fra Nikolaj Øris, der blev Bjerringbro-Silkeborg-topscorer med otte scoringer.

– I sidste ende bliver det afgjort i denne ene kamp, og i alle aspekter af livet er det jo sådan, at man ikke kan være lige dygtig hver gang. Aalborg spiller deres bedste i dag, og vi må bare sige, at det er fortjent, at de går i finalen, sagde topscoreren.

Han havde i øjeblikket ikke meget overskud til at tænke på bronzekampe, muligt metal og en formodentlig bedre seedning i EHF Cuppen i den kommende sæson.

– Vi er mega skuffede og skal lige sunde os i nogle dage, men så er vi selvfølgelig også klar til at give den fuld skrue. Det er altså sjovere at slutte med bronze end med ingenting, mente Øris.

Også Kristian Ørsted var skuffet. Med fire mål på fire forsøg leverede han en god indsats i det nordjyske, men han havde i den grad sat næsen op efter mere end en bronzemedalje til at slutte tiden i Bjerringbro-Silkeborg, inden han efter sæsonen flytter til Elverum i Norge.

– Jeg er sindssygt skuffet. Vi rammer ikke niveau i den her kamp, og nu er det hele væk. Vi tabte pokalfinalen og kommer ikke i DM-finalen. Det var ikke sådan, det skulle slutte, konstaterede Ørsted.

Den unge stregspiller pegede på Sander Sagosen som den helt store profil for Aalborg i den afgørende semifinale.

– Sander er for god. Han spiller en vanvittig kamp. Det er i hvert fald min fornemmelse nu, sagde Kristian Ørsted, mens han traskede fra omklædningsrummet.

– Vi får kun Øris i gang i vores angrebsspil, og vi halter efter hele vejen. Søren (Rasmussen red.) får nogenlunde styr på Sander, men så kommer han bare tilbage. Det gør store spillere. Jeg føler, at det er Sander, der vinder det for dem.

Bjerringbro-Silkeborg spiller den første bronzekamp tirsdag den 23. maj hjemme i JYSK Arena mod Ribe-Esbjerg.

Af Jonas Løytved

Be the first to comment

Leave a Reply