SPØRG OM POLITIETS UDDANNELSER

Onsdag den 17. maj kl. 19-21 sidder vi igen klar ved tasterne for at svare på spørgsmål om politiets uddannelser. Denne gang kan du chatte med to studerende, der studerer til henholdsvis politikadet og politibetjent – det foregår lige her på Facebook-siden.

https://www.facebook.com/politi/?fref=ts

Med direkte fra Politiskolen i Brøndby vil også være studieleder Jesper og studievejledere Birgitte og Sophie, som kan svare på spørgsmål om adgangskrav og optagelsesprøver, undervisning og karrieremuligheder. Men vigtigst af alt kan du spørge de to studerende om deres egne indtryk og oplevelser med at gå på Politiskolen.

Husk at du også kan deltage i vores fysiske informationsmøder på flere af landets politistationer, og til åbent hus på Politiskolen lørdag den 20. maj kan du afprøve, om du er klar til den fysiske optagelsesprøve. Du finder en liste over alle arrangementer på http://bit.ly/1UOQTjd. Næste ansøgningsfrist til politikadetuddannelsen er 26. maj. Næste ansøgningsfrist til basisuddannelsen til politibetjent er 1. juni.

// Politi

Onsdag den 17. maj kl. 19-21 sidder vi igen klar ved tasterne for at svare på spørgsmål om politiets uddannelser. Denne gang kan du chatte med to studerende, der studerer til henholdsvis politikadet og politibetjent – det foregår lige her på Facebook-siden.

https://www.facebook.com/politi/?fref=ts

Med direkte fra Politiskolen i Brøndby vil også være studieleder Jesper og studievejledere Birgitte og Sophie, som kan svare på spørgsmål om adgangskrav og optagelsesprøver, undervisning og karrieremuligheder. Men vigtigst af alt kan du spørge de to studerende om deres egne indtryk og oplevelser med at gå på Politiskolen.

Husk at du også kan deltage i vores fysiske informationsmøder på flere af landets politistationer, og til åbent hus på Politiskolen lørdag den 20. maj kan du afprøve, om du er klar til den fysiske optagelsesprøve. Du finder en liste over alle arrangementer på http://bit.ly/1UOQTjd. Næste ansøgningsfrist til politikadetuddannelsen er 26. maj. Næste ansøgningsfrist til basisuddannelsen til politibetjent er 1. juni.

// Politi

Be the first to comment

Leave a Reply