PETER S.: EN VÆRDIG AFSLUTNING PÅ SÆSONEN

Foto: Mikkel Breinholdt
Det var en skuffet, men også stolt, SIF-manager, der efter aftenens opgør mod OB gjorde status på sit mandskabs præstation over for det fremmødte pressekorps.

Silkeborg IF vandt tirsdag aften 2-1 over OB i returopgøret om den videre færd i playoff-spillet. Dermed måtte Søhøjlandets helte sammenlagt se sig slået af Kent Nielsens mandskab med den mindst mulige margin, da det første opgør endte med 3-1 i fynboernes favør.

Efter kampen var det af den grund en skuffet, men også fattet og stolt, Peter Sørensen, der gav sit besyv på kampens forløb og udfald:

– Jeg synes, vi leverer en virkelig flot præstation, hvor vi med lidt held og dygtighed godt kunne have trukket det længste strå. Drengene kæmpede med alt, hvad de har lært, og i mine øjne var det en værdig afslutning på sæsonen, lød det indledningsvist fra SIF-manageren.

– Vi gik ind til kampen med et svært udgangspunkt, men vi spillede vores chance, og jeg er stolt over den gejst og iver, vi lagde for dagen. I sidste ende er det en kunst at udnytte sine chancer, og det var vi måske ikke helt dygtige nok til i dag, fortsatte Peter Sørensen.

2-1-sejren over OB markerede samtidig den sidste optræden på Mascot Park, da SIF til sommer rykker ind i nye faciliteter på JYSK park. Noget, Peter Sørensen også brugte kræfter på at forholde sig til efter kampen:

– Alt i alt synes jeg, det var en værdig afslutning på vores sæson og på vores tid på Mascot Park. Det betyder meget for mig, at vi kunne give alle vores fantastiske fans en god afslutning her på stedet, lød det afslutningsvist fra SIF-manageren.

Det var en skuffet, men også stolt, SIF-manager, der efter aftenens opgør mod OB gjorde status på sit mandskabs præstation over for det fremmødte pressekorps.

Silkeborg IF vandt tirsdag aften 2-1 over OB i returopgøret om den videre færd i playoff-spillet. Dermed måtte Søhøjlandets helte sammenlagt se sig slået af Kent Nielsens mandskab med den mindst mulige margin, da det første opgør endte med 3-1 i fynboernes favør.

Efter kampen var det af den grund en skuffet, men også fattet og stolt, Peter Sørensen, der gav sit besyv på kampens forløb og udfald:

– Jeg synes, vi leverer en virkelig flot præstation, hvor vi med lidt held og dygtighed godt kunne have trukket det længste strå. Drengene kæmpede med alt, hvad de har lært, og i mine øjne var det en værdig afslutning på sæsonen, lød det indledningsvist fra SIF-manageren.

– Vi gik ind til kampen med et svært udgangspunkt, men vi spillede vores chance, og jeg er stolt over den gejst og iver, vi lagde for dagen. I sidste ende er det en kunst at udnytte sine chancer, og det var vi måske ikke helt dygtige nok til i dag, fortsatte Peter Sørensen.

2-1-sejren over OB markerede samtidig den sidste optræden på Mascot Park, da SIF til sommer rykker ind i nye faciliteter på JYSK park. Noget, Peter Sørensen også brugte kræfter på at forholde sig til efter kampen:

– Alt i alt synes jeg, det var en værdig afslutning på vores sæson og på vores tid på Mascot Park. Det betyder meget for mig, at vi kunne give alle vores fantastiske fans en god afslutning her på stedet, lød det afslutningsvist fra SIF-manageren.

Be the first to comment

Leave a Reply