Dramaet fortsætter: Afgørende semifinale på tirsdag

Foto: Mikkel Breinholdt

Bjerringbro-Silkeborg vandt over Aalborg Håndbold. Tredje og afgørende DM-semifinale venter på tirsdag i Aalborg.

Vi tager en omgang mere af denne forrygende semifinaleserie! Og tak for det!

Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg Håndbold leverer masser af drama, og mon ikke at det bliver rift om billetterne til, hvad der ikke kan undgå at blive et drama i Aalborg på tirsdag. På hjemmebane i en kogende JYSK Arena fremtvang Bjerringbro-Silkeborg nemlig en tredje og afgørende semifinalekamp. Midtjyderne førte gennem det meste af opgøret og vandt med 29-27, men det gjorde ikke intensiteten og dramaet mellem de to mandskaber mindre.

Denne semifinaleserie har født to nye rivaler. Ondt blod er der nærmest mellem Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg Håndbold. I onsdags i Aalborg blev der sendt flere af de knapt så pæne gloser afsted mellem spillerne, og der var ingen, der havde været i søndagsskole siden. Der gik ikke mere end et enkelt minut, før løjerne var i gang igen. De hev og flåede i hinanden, og dem i sort og dem i rødt var sjældent enige om, hvad de to dommere i grønt skulle dømme.

I Aalborg var Sander Sagosen en yderst populær herre, men i JYSK Arena var der ingen af dem i sort, der brød sig om attituden hos den norske stjerne. De klappede pænt, da nordmanden blev udvalgt til all-star-holdet, men de brølede som gale, da Allan Damgaard blev offentliggjort på årets hold. De ’all-stars’ smilede pænt ved siden af hinanden til de obligatoriske billede, men da spillet kom i gang var det slut med smil og venlighed. Rivaliseringen i semifinaleserien var personificeret i Sagosen og Damgaard. Der bliver nok ikke sendt julepost fra Damgaards kommende resistens i Göppingen og til Paris, hvor Sagosen skal boltre sig efter sommer.

JYSK Arena var helt klædt i sort. Sponsorer havde sørget fra sorte t-shirts til alle, og de sorteklædte var mere end klar til håndbold. Da Michael Knudsen sendte 1-0-målet ind, kunne man allerede mærke, at der sad over 2.000 mennesker, der ville have finaler og ikke bronzekampe til Silkeborg her om nogle uger. Hjemmepublikummet gik decideret amok og sendte en pibekoncert af dimensioner ned mod de to dommere, da de smed Nikolaj Øris ud i to minutter, mens håndboldfolket i Silkeborg mente, at Wiesmach selv søgte kontakten. En straffekastredning senere fra Søren Rasmussen. Og så stod de alle sammen op og jublede ligeså ellevildt.

Kulissen tændte Bjerringbro-Silkeborg-spillerne, hvis de da ikke var tændte nok i forvejen. Defensivt gjorde de det meget svært for Aalborg at komme til afslutninger, og offensivt var der i særdeleshed plusser i bogen ud for stregspillet, hvor både gamle Knudsen og unge Ørsted viste sig flot frem fra den hvide linje. Hjemmeholdet førte både med tre og fire mål i løbet af første halvleg og burde have ført med mere end de 12-11 ved pausen. Det var på egne fejl i de sidste minutter, at gæsterne pludselig var helt med efter de først 30 minutter.

De første minutter af anden halvleg var anderledes gode for Bjerringbro-Silkeborg. Fire mål i træk, og så var der skabt afsted mellem de to mandskaber. Bagud med fem mål lagde Aalborg sig ikke ned. De kunne have sagt ’tak for i dag’ og gjort sig klar til den afgørende kamp tirsdag, men det gjorde de ikke. De fightede videre, og det skabte endnu flere drabelige dueller mellem hjemmeholdets sorte spillere og Aalborgs røde.

Men det var Bjerringbro-Silkeborg, der vandt de fleste af duellerne, og således rejse alle de sortklæde i JYSK Arena sig op med fem minutter igen. Der begyndte det så småt at ligne en hjemmesejr. Her havde Nikolaj Markussen og Nikolaj Øris kylet harpikskugler nok gang i kassen, og Søren Rasmussen havde sat nok parader på Aalborgs afslutninger. Og Michael Knudsen, den evige kriger var selvfølgelig også på pletten. Otte scoringer blev det til fra Knudsens højre hånd. Bjerringbro-Silkeborg blev klappet til sejr, og vi kan slet ikke vente til på tirsdag og et nyt drama i denne intense semifinaleserie.

Kampfakta:
Bjerringbro-Silkeborg – Aalborg Håndbold 29-27 (12-11)
Topscorer Bjerringbro-Silkeborg: Michael Knudsen 8
Topscorer Aalborg Håndbold: Sander Sagosen 8
Tilskuertal: 2.375 tilskuere i JYSK Arena
Stillingen i semifinaleserien er 1-1.
Den tredje og afgørende kamp spilles på tirsdag i Aalborg.

Af Jonas Løytved

Bjerringbro-Silkeborg vandt over Aalborg Håndbold. Tredje og afgørende DM-semifinale venter på tirsdag i Aalborg.

Vi tager en omgang mere af denne forrygende semifinaleserie! Og tak for det!

Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg Håndbold leverer masser af drama, og mon ikke at det bliver rift om billetterne til, hvad der ikke kan undgå at blive et drama i Aalborg på tirsdag. På hjemmebane i en kogende JYSK Arena fremtvang Bjerringbro-Silkeborg nemlig en tredje og afgørende semifinalekamp. Midtjyderne førte gennem det meste af opgøret og vandt med 29-27, men det gjorde ikke intensiteten og dramaet mellem de to mandskaber mindre.

Denne semifinaleserie har født to nye rivaler. Ondt blod er der nærmest mellem Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg Håndbold. I onsdags i Aalborg blev der sendt flere af de knapt så pæne gloser afsted mellem spillerne, og der var ingen, der havde været i søndagsskole siden. Der gik ikke mere end et enkelt minut, før løjerne var i gang igen. De hev og flåede i hinanden, og dem i sort og dem i rødt var sjældent enige om, hvad de to dommere i grønt skulle dømme.

I Aalborg var Sander Sagosen en yderst populær herre, men i JYSK Arena var der ingen af dem i sort, der brød sig om attituden hos den norske stjerne. De klappede pænt, da nordmanden blev udvalgt til all-star-holdet, men de brølede som gale, da Allan Damgaard blev offentliggjort på årets hold. De ’all-stars’ smilede pænt ved siden af hinanden til de obligatoriske billede, men da spillet kom i gang var det slut med smil og venlighed. Rivaliseringen i semifinaleserien var personificeret i Sagosen og Damgaard. Der bliver nok ikke sendt julepost fra Damgaards kommende resistens i Göppingen og til Paris, hvor Sagosen skal boltre sig efter sommer.

JYSK Arena var helt klædt i sort. Sponsorer havde sørget fra sorte t-shirts til alle, og de sorteklædte var mere end klar til håndbold. Da Michael Knudsen sendte 1-0-målet ind, kunne man allerede mærke, at der sad over 2.000 mennesker, der ville have finaler og ikke bronzekampe til Silkeborg her om nogle uger. Hjemmepublikummet gik decideret amok og sendte en pibekoncert af dimensioner ned mod de to dommere, da de smed Nikolaj Øris ud i to minutter, mens håndboldfolket i Silkeborg mente, at Wiesmach selv søgte kontakten. En straffekastredning senere fra Søren Rasmussen. Og så stod de alle sammen op og jublede ligeså ellevildt.

Kulissen tændte Bjerringbro-Silkeborg-spillerne, hvis de da ikke var tændte nok i forvejen. Defensivt gjorde de det meget svært for Aalborg at komme til afslutninger, og offensivt var der i særdeleshed plusser i bogen ud for stregspillet, hvor både gamle Knudsen og unge Ørsted viste sig flot frem fra den hvide linje. Hjemmeholdet førte både med tre og fire mål i løbet af første halvleg og burde have ført med mere end de 12-11 ved pausen. Det var på egne fejl i de sidste minutter, at gæsterne pludselig var helt med efter de først 30 minutter.

De første minutter af anden halvleg var anderledes gode for Bjerringbro-Silkeborg. Fire mål i træk, og så var der skabt afsted mellem de to mandskaber. Bagud med fem mål lagde Aalborg sig ikke ned. De kunne have sagt ’tak for i dag’ og gjort sig klar til den afgørende kamp tirsdag, men det gjorde de ikke. De fightede videre, og det skabte endnu flere drabelige dueller mellem hjemmeholdets sorte spillere og Aalborgs røde.

Men det var Bjerringbro-Silkeborg, der vandt de fleste af duellerne, og således rejse alle de sortklæde i JYSK Arena sig op med fem minutter igen. Der begyndte det så småt at ligne en hjemmesejr. Her havde Nikolaj Markussen og Nikolaj Øris kylet harpikskugler nok gang i kassen, og Søren Rasmussen havde sat nok parader på Aalborgs afslutninger. Og Michael Knudsen, den evige kriger var selvfølgelig også på pletten. Otte scoringer blev det til fra Knudsens højre hånd. Bjerringbro-Silkeborg blev klappet til sejr, og vi kan slet ikke vente til på tirsdag og et nyt drama i denne intense semifinaleserie.

Kampfakta:
Bjerringbro-Silkeborg – Aalborg Håndbold 29-27 (12-11)
Topscorer Bjerringbro-Silkeborg: Michael Knudsen 8
Topscorer Aalborg Håndbold: Sander Sagosen 8
Tilskuertal: 2.375 tilskuere i JYSK Arena
Stillingen i semifinaleserien er 1-1.
Den tredje og afgørende kamp spilles på tirsdag i Aalborg.

Af Jonas Løytved

Be the first to comment

Leave a Reply