SKYTTE: EUROPÆISK FODBOLD ER INDENFOR RÆKKEVIDDE

Glæden over at have sikret sig en ny sæson skinner igennem på Søholt i disse dage. Tanken om muligheden for europæisk fodbold er dog også tillokkende for SIF-spillerne, som har rettet fokus mod lørdagens kamp mod OB.

Humøret er i top på Søholt i disse dage, hvor søndagens sejr over AaB har givet ro i truppen. Overlevelse i Superligaen, som var sæsonens altoverskyggende mål blev nemlig sikret med Robert Skovs enlige scoring i Aalborg.

– Vi er lidt lettede, og nu skal vi lige tune ind på, at nu er det en europæisk kvalifikationskamp, som vi går efter, fortæller Nicklas Helenius, som havde en afgørende fod med i målet i Aalborg, da han med en fornem aflevering spillede Robert Skov helt fri foran mål.

Lørdag venter OB så i den første af to kampe mod fynboerne, hvor SIF-spillerne har mulighed for at spille sig nærmere den endelige kvalifikationskamp mod fjerdepladsen i Mesterskabsspillet.

– Det er indenfor rækkevidde. Så det kunne være sjovt, vurderer Sammy Skytte om muligheden for at komme til at spille europæisk fodbold til næste sæson.

Se hele indslaget her.

Glæden over at have sikret sig en ny sæson skinner igennem på Søholt i disse dage. Tanken om muligheden for europæisk fodbold er dog også tillokkende for SIF-spillerne, som har rettet fokus mod lørdagens kamp mod OB.

Humøret er i top på Søholt i disse dage, hvor søndagens sejr over AaB har givet ro i truppen. Overlevelse i Superligaen, som var sæsonens altoverskyggende mål blev nemlig sikret med Robert Skovs enlige scoring i Aalborg.

– Vi er lidt lettede, og nu skal vi lige tune ind på, at nu er det en europæisk kvalifikationskamp, som vi går efter, fortæller Nicklas Helenius, som havde en afgørende fod med i målet i Aalborg, da han med en fornem aflevering spillede Robert Skov helt fri foran mål.

Lørdag venter OB så i den første af to kampe mod fynboerne, hvor SIF-spillerne har mulighed for at spille sig nærmere den endelige kvalifikationskamp mod fjerdepladsen i Mesterskabsspillet.

– Det er indenfor rækkevidde. Så det kunne være sjovt, vurderer Sammy Skytte om muligheden for at komme til at spille europæisk fodbold til næste sæson.

Se hele indslaget her.

Be the first to comment

Leave a Reply