Det fortællende ansigt

Offentlig omvisning lørdag den 20. maj 2017 kl. 13.00.

 

Kom med på omvisning i udstillingen Ansigt og Identitet – en FACE-kunstudstilling på KunstCentret Silkeborg Bad. Her vises værker af 15 kunstnere fra ind- og udland, og den kunstfaglige omviser giver en giver en introduktion til en række af kunstnernes værker og til udstillingens tema generelt.

Vores ansigt sender konstant signaler til omverdenen. Det kan på en måde beskrives som membranen mellem det enkelte menneske og de andre. Ansigtet er uhyre interessant at undersøge for billedkunstnere, for megen kunst handler om og stræber efter at forstå mennesket og eksistensen bedre, i alle den aspekter. Med kunstværker i den aktuelle udstilling og andre elementer som belyser portrætkunstens historie kan vi udforske og reflektere over forholdet mellem ansigt og en identitet. Samtidig introduceres publikum til nogle af samtidskunsten mange udtryksformer.

 

Kunstnere som er repræsenteret på Ansigt og Identitet med originalværker:

Nils Ramhöj (SE), Tony Oursler (USA), Ulla Diedrichsen (DK), Peter Bottger (DK), Kroatiske Andreja Kulunčić (CRO), Carl Krull (DK), Donatas Norusis (LT), Patrick Tresset (F), Erik Kessels (NL), Jason Evans (GB), Anouk Kruithof (NL), Thomas Maileander (F), Sergei Sviatchenko (DK), Katrien de Blauwer (B) og Hanna Putz (AT).

 

Omvisningen er gratis, når der er betalt almindelig entré.

Offentlig omvisning lørdag den 20. maj 2017 kl. 13.00.

 

Kom med på omvisning i udstillingen Ansigt og Identitet – en FACE-kunstudstilling på KunstCentret Silkeborg Bad. Her vises værker af 15 kunstnere fra ind- og udland, og den kunstfaglige omviser giver en giver en introduktion til en række af kunstnernes værker og til udstillingens tema generelt.

Vores ansigt sender konstant signaler til omverdenen. Det kan på en måde beskrives som membranen mellem det enkelte menneske og de andre. Ansigtet er uhyre interessant at undersøge for billedkunstnere, for megen kunst handler om og stræber efter at forstå mennesket og eksistensen bedre, i alle den aspekter. Med kunstværker i den aktuelle udstilling og andre elementer som belyser portrætkunstens historie kan vi udforske og reflektere over forholdet mellem ansigt og en identitet. Samtidig introduceres publikum til nogle af samtidskunsten mange udtryksformer.

 

Kunstnere som er repræsenteret på Ansigt og Identitet med originalværker:

Nils Ramhöj (SE), Tony Oursler (USA), Ulla Diedrichsen (DK), Peter Bottger (DK), Kroatiske Andreja Kulunčić (CRO), Carl Krull (DK), Donatas Norusis (LT), Patrick Tresset (F), Erik Kessels (NL), Jason Evans (GB), Anouk Kruithof (NL), Thomas Maileander (F), Sergei Sviatchenko (DK), Katrien de Blauwer (B) og Hanna Putz (AT).

 

Omvisningen er gratis, når der er betalt almindelig entré.

Be the first to comment

Leave a Reply