Michael V. Knudsen ambassadør for Danmarks Outdoor Hovedstad

BSV håndboldspilleren Michael V. Knudsen er ambassadør for SILKEBORG Unlimited – byens satsning, der går på at gøre Silkeborg til Danmarks Outdoor Hovedstad.

Det er en af Danmarks kendte sportsatleter, der har sagt ja til at være med til at kaste lys på Silkeborg som danskernes foretrukne outdoor destination. BSV håndboldspilleren og tidligere landsholdsspiller Michael V. Knudsen flyttede til byen i 2014 og er begejstret for variationen i området og den unikke sammensætning af by og natur, som findes her. Han siger: ”Selvom jeg i øjeblikket tilbringer det meste af min tid i en håndboldhal, er jeg udpræget naturmenneske. Derfor føles det rigtigt at have slået mig ned i Silkeborg sammen med min familie, hvor jeg sagtens kan se mig selv bo i mange år.”

Ny strategi
SILKEBORG Unlimited, som Michael V. Knudsen er ambassadør for, er byens nye tiltrækningsstrategi, som har fokus på vækst med naturens muligheder som omdrejningspunkt. Turistchef Liselotte Nis-Hanssen siger: ”Vi vil binde byen og vores unikke natur sammen til Danmarks stærkeste outdoor-destination, som både er attraktiv for dem, der bor her, men i allerhøjeste grad også for dem, som besøger Silkeborg enten i kraft af deres arbejde eller som turister. I Silkeborg har vi alt, hvad der skal til for at komme på outdoor-landkortet; en høj koncentration af outdoor-oplevelser, relaterede servicetilbud samt et event- og konkurrenceudbud, der ikke findes større andre steder. Når vi tager hovedstadsbegrebet i brug, er det en understregning af, at by og natur sammen bør være den bærende fortælling om Silkeborg.”

Du skal bare åbne døren
Netop udbuddet kan Michael V. Knudsen nemt tjekke ind på: ”Silkeborg har masser at byde på både for os, der bor her og for de turister, der kommer hertil. Alt ligger lige udenfor døren, uanset om man kan lide at bade i søen, løbe, cykle, fiske eller noget helt andet. Du behøver ikke bruge en masse tid på at transportere dig et sted hen for at opleve naturen. Du er midt i den, og samtidig tæt på bylivet – og selvfølgelig på Aarhus, hvilket også har betydning, som jeg ser det.”
For Knudsen selv ligger der mange outdoor oplevelser og venter, når håndbolden en skønne dag ikke fylder helt så meget som nu: ”Jeg vil gerne på sigt bruge mere tid på at løbe og cykle i skoven, men tiden er knap, så i øjeblikket griber jeg i stedet de elementer, der ligger først for som f.eks. en tur på Sindbjerg og Stoubjerg, som nærmest ligger i min baghave – hvilket jo igen er et godt eksempel på, at lettilgængelige naturoplevelser findes i stor og lille skala her i området og ikke behøves at planlægges lang tid i forvejen.”

Og netop spontaniteten rimer godt på dét, Visit Silkeborg gerne vil med den nye outdoor satsning. Liselotte Nis-Hanssen siger: ”I den nye fortælling om Silkeborg lancerer vi også begrebet ”micro adventures”. Det skal være let at få oplevelser med natur, frisk luft, smil og samvær. Micro adventures kan være noget så enkelt som at plukke blåbær med børnene eller nyde en udsigt over søerne en stille aften med en, man holder af. Små spontane oplevelser forlænger livet, er vi overbeviste om, og for områdets gæster er det ofte de små stjernestunder, der giver minder for livet. Dit Silkeborg er jo ikke nødvendigvis det samme som mit Silkeborg.”

Fakta: 

– Michael V. Knudsen, håndboldspiller fra Bjerringbro- Silkeborg-Voel (BSV) bor i Silkeborg sammen med sin kone og 3 børn. Han er opvokset på landet tæt ved Hobro med naturen som en vigtig del af sin opvækst. SILKEBORG Unlimited – Danmarks outdoor hovedstad Pressemeddelelse Maj 2017

– SILKEBORG Unlimited –Danmarks Outdoor Hovedstad blev offentliggjort 1. Maj 2017 – Satsningen drives af VisitSilkeborg med en bestyrelse på 9 personer i ryggen – alle stærke lokale kræfter med rod i erhvervslivet, turistbranchen og det politiske liv
– Kernefortællingen i SILKEBORG Unlimited går på at være ét med naturen og sammenhængskraften skal etableres gennem et stærkt og synligt destinationsfællesskab, hvor aktører som hoteller, detailhandel, kulturinstitutioner, virksomheder m.fl. arbejder sammen om at nytænke produkter, udvikle værtsskaber, microadventures osv.
– Silkeborg Søhøjlandet – Danmarks Outdoor Hovedstad har indgået et samarbejde med overskriften OUTDOORDenmark med 4 andre jyske destinationer

 

Af SILKEBORG Unlimited

 

BSV håndboldspilleren Michael V. Knudsen er ambassadør for SILKEBORG Unlimited – byens satsning, der går på at gøre Silkeborg til Danmarks Outdoor Hovedstad.

Det er en af Danmarks kendte sportsatleter, der har sagt ja til at være med til at kaste lys på Silkeborg som danskernes foretrukne outdoor destination. BSV håndboldspilleren og tidligere landsholdsspiller Michael V. Knudsen flyttede til byen i 2014 og er begejstret for variationen i området og den unikke sammensætning af by og natur, som findes her. Han siger: ”Selvom jeg i øjeblikket tilbringer det meste af min tid i en håndboldhal, er jeg udpræget naturmenneske. Derfor føles det rigtigt at have slået mig ned i Silkeborg sammen med min familie, hvor jeg sagtens kan se mig selv bo i mange år.”

Ny strategi
SILKEBORG Unlimited, som Michael V. Knudsen er ambassadør for, er byens nye tiltrækningsstrategi, som har fokus på vækst med naturens muligheder som omdrejningspunkt. Turistchef Liselotte Nis-Hanssen siger: ”Vi vil binde byen og vores unikke natur sammen til Danmarks stærkeste outdoor-destination, som både er attraktiv for dem, der bor her, men i allerhøjeste grad også for dem, som besøger Silkeborg enten i kraft af deres arbejde eller som turister. I Silkeborg har vi alt, hvad der skal til for at komme på outdoor-landkortet; en høj koncentration af outdoor-oplevelser, relaterede servicetilbud samt et event- og konkurrenceudbud, der ikke findes større andre steder. Når vi tager hovedstadsbegrebet i brug, er det en understregning af, at by og natur sammen bør være den bærende fortælling om Silkeborg.”

Du skal bare åbne døren
Netop udbuddet kan Michael V. Knudsen nemt tjekke ind på: ”Silkeborg har masser at byde på både for os, der bor her og for de turister, der kommer hertil. Alt ligger lige udenfor døren, uanset om man kan lide at bade i søen, løbe, cykle, fiske eller noget helt andet. Du behøver ikke bruge en masse tid på at transportere dig et sted hen for at opleve naturen. Du er midt i den, og samtidig tæt på bylivet – og selvfølgelig på Aarhus, hvilket også har betydning, som jeg ser det.”
For Knudsen selv ligger der mange outdoor oplevelser og venter, når håndbolden en skønne dag ikke fylder helt så meget som nu: ”Jeg vil gerne på sigt bruge mere tid på at løbe og cykle i skoven, men tiden er knap, så i øjeblikket griber jeg i stedet de elementer, der ligger først for som f.eks. en tur på Sindbjerg og Stoubjerg, som nærmest ligger i min baghave – hvilket jo igen er et godt eksempel på, at lettilgængelige naturoplevelser findes i stor og lille skala her i området og ikke behøves at planlægges lang tid i forvejen.”

Og netop spontaniteten rimer godt på dét, Visit Silkeborg gerne vil med den nye outdoor satsning. Liselotte Nis-Hanssen siger: ”I den nye fortælling om Silkeborg lancerer vi også begrebet ”micro adventures”. Det skal være let at få oplevelser med natur, frisk luft, smil og samvær. Micro adventures kan være noget så enkelt som at plukke blåbær med børnene eller nyde en udsigt over søerne en stille aften med en, man holder af. Små spontane oplevelser forlænger livet, er vi overbeviste om, og for områdets gæster er det ofte de små stjernestunder, der giver minder for livet. Dit Silkeborg er jo ikke nødvendigvis det samme som mit Silkeborg.”

Fakta: 

– Michael V. Knudsen, håndboldspiller fra Bjerringbro- Silkeborg-Voel (BSV) bor i Silkeborg sammen med sin kone og 3 børn. Han er opvokset på landet tæt ved Hobro med naturen som en vigtig del af sin opvækst. SILKEBORG Unlimited – Danmarks outdoor hovedstad Pressemeddelelse Maj 2017

– SILKEBORG Unlimited –Danmarks Outdoor Hovedstad blev offentliggjort 1. Maj 2017 – Satsningen drives af VisitSilkeborg med en bestyrelse på 9 personer i ryggen – alle stærke lokale kræfter med rod i erhvervslivet, turistbranchen og det politiske liv
– Kernefortællingen i SILKEBORG Unlimited går på at være ét med naturen og sammenhængskraften skal etableres gennem et stærkt og synligt destinationsfællesskab, hvor aktører som hoteller, detailhandel, kulturinstitutioner, virksomheder m.fl. arbejder sammen om at nytænke produkter, udvikle værtsskaber, microadventures osv.
– Silkeborg Søhøjlandet – Danmarks Outdoor Hovedstad har indgået et samarbejde med overskriften OUTDOORDenmark med 4 andre jyske destinationer

 

Af SILKEBORG Unlimited

 

Be the first to comment

Leave a Reply