PETER S.: VI TILLOD VIBORG FOR MEGET

Tedy Car banner 2
Foto: Johan Gjermandsen
Peter Sørensen ærgrede sig over nederlaget, men erkendte også, at hans mandskab tabte for mange bolde og tillod Viborg for meget i fredagens nederlag på 1-2 til Viborg.

Det var en ærgerlig, men afklaret Peter Sørensen, der mødte pressen efter fredagens nederlag på Mascot Park. Sejren på 2-1 til Viborg betyder, at der nu kun er tre point imellem de to hold på hver sin side af nedrykningsplayoff-stregen inden de sidste to kampe i gruppespillet.

– Der er jo meget på spil i disse kampe, og selv om Viborg kommer godt ud til 2. halvleg, så udvikler det sig til en halvdårlig kamp. Intens og spændende, ja, men ikke velspillet, og vi taber på manglende overblik og ro. Kampen var på forhånd beskrevet som en matchbold, og det var det jo også. Meget kunne vindes for os, og derfor er vi ærgerlige over nederlaget. Men det er stadig sjovere at være os end Viborg, slog Peter Sørensen trods nederlaget fast.

Viborg møder AaB hjemme i næste runde og skal i sidste runde til Aarhus for at møde AGF, mens SIF har AGF hjemme og AaB ude i de sidste to gruppekampe.

SIF kom endnu engang skidt ud af startblokken, og det kostede et mål allerede i det fjerde minut.

– Vi giver store chancer og et mål væk. I løbet af de første 5-10 minutter laver vi nogle stygge fejl, men derefter er det os, der overtager kampen, vi skaber store chancer og får også scoret, så egentlig synes jeg, at vores 1. halvleg er godkendt. Men efter pausen får vi ikke fortsat stilen. Vi smider mange bolde væk, og for mange melder sig ikke ind. Vi tillader Viborg for meget, analyserede Peter Sørensen.

Han blev spurgt til udskiftningen af Davit Skhirtladze til fordel for den mere defensivt orienterede Mikkel Vendelbo, der i øvrigt brækkede næsen i et sammenstød med en Viborg-spiller i kampens døende minutter.

– Davit havde svært ved at holde fast i bolden, så jeg valgte at sætte Sammy op foran som den boldsikre spiller og Vendelbo ind på den central midtbane som bølgebryder. Dt var egentlig ok, men problemet var, at vi ikke fik sat spillet. Ved 2-1 jagter vi, men det var jo ikke strategien. Strategien var, at vi skulle fastholde bolden i længere tid, end vi gjorde, sagde Peter Sørensen.

Peter Sørensen ærgrede sig over nederlaget, men erkendte også, at hans mandskab tabte for mange bolde og tillod Viborg for meget i fredagens nederlag på 1-2 til Viborg.

Det var en ærgerlig, men afklaret Peter Sørensen, der mødte pressen efter fredagens nederlag på Mascot Park. Sejren på 2-1 til Viborg betyder, at der nu kun er tre point imellem de to hold på hver sin side af nedrykningsplayoff-stregen inden de sidste to kampe i gruppespillet.

– Der er jo meget på spil i disse kampe, og selv om Viborg kommer godt ud til 2. halvleg, så udvikler det sig til en halvdårlig kamp. Intens og spændende, ja, men ikke velspillet, og vi taber på manglende overblik og ro. Kampen var på forhånd beskrevet som en matchbold, og det var det jo også. Meget kunne vindes for os, og derfor er vi ærgerlige over nederlaget. Men det er stadig sjovere at være os end Viborg, slog Peter Sørensen trods nederlaget fast.

Viborg møder AaB hjemme i næste runde og skal i sidste runde til Aarhus for at møde AGF, mens SIF har AGF hjemme og AaB ude i de sidste to gruppekampe.

SIF kom endnu engang skidt ud af startblokken, og det kostede et mål allerede i det fjerde minut.

– Vi giver store chancer og et mål væk. I løbet af de første 5-10 minutter laver vi nogle stygge fejl, men derefter er det os, der overtager kampen, vi skaber store chancer og får også scoret, så egentlig synes jeg, at vores 1. halvleg er godkendt. Men efter pausen får vi ikke fortsat stilen. Vi smider mange bolde væk, og for mange melder sig ikke ind. Vi tillader Viborg for meget, analyserede Peter Sørensen.

Han blev spurgt til udskiftningen af Davit Skhirtladze til fordel for den mere defensivt orienterede Mikkel Vendelbo, der i øvrigt brækkede næsen i et sammenstød med en Viborg-spiller i kampens døende minutter.

– Davit havde svært ved at holde fast i bolden, så jeg valgte at sætte Sammy op foran som den boldsikre spiller og Vendelbo ind på den central midtbane som bølgebryder. Dt var egentlig ok, men problemet var, at vi ikke fik sat spillet. Ved 2-1 jagter vi, men det var jo ikke strategien. Strategien var, at vi skulle fastholde bolden i længere tid, end vi gjorde, sagde Peter Sørensen.

Be the first to comment

Leave a Reply