JYSK PARK FÅR KULØRTE SÆDER

Påsken har været travl på JYSK park. Her er sæderne ved at blive monteret. Farverne er rød, hvid, gul og grøn – og inspirationen er hentet i Portugal.

Der har været travlt på JYSK park i Påsken. Her har et arbejdshold været i gang med at forberede opsætning af stadion-sæder, og de første sæder er allerede sat på plads.

Sæderne er i fire farver, rød, hvid, gul og grøn, og de bliver monteret i et “tilfældigt” mønster. Inspirationen til den lidt usædvanlige farvesammensætning er hentet i Portugal, hvor Sporting Lissabons stadion, Estadio José Alvalade, i forbindelse med EM-værtsskabet i 2004 blev total-renoveret. Det betød bl.a. nye sæder i mangfoldige farver, blå, orange, grøn og gul, opsat tilfældig farveorden.

Det tilfældigt opsatte mønster giver en god visuel effekt på tv. Til kampe, hvor der ikke er fyldte tribuner, giver sædemønstret et indtryk af aktivitet og mange tilskuere.

Det er Unisport Scandinavia, der i samarbejde med den lokale leverandør af stadionløsninger, Winther Sport og Fritid, der leverer sæderne. Det er også samarbejdet mellem de to leverandører, der sørger for at JYSK park bliver udstyret med det nyeste kunstgræs på markedet.

JYSK park forventes helt færdigt 1. juli.

Påsken har været travl på JYSK park. Her er sæderne ved at blive monteret. Farverne er rød, hvid, gul og grøn – og inspirationen er hentet i Portugal.

Der har været travlt på JYSK park i Påsken. Her har et arbejdshold været i gang med at forberede opsætning af stadion-sæder, og de første sæder er allerede sat på plads.

Sæderne er i fire farver, rød, hvid, gul og grøn, og de bliver monteret i et “tilfældigt” mønster. Inspirationen til den lidt usædvanlige farvesammensætning er hentet i Portugal, hvor Sporting Lissabons stadion, Estadio José Alvalade, i forbindelse med EM-værtsskabet i 2004 blev total-renoveret. Det betød bl.a. nye sæder i mangfoldige farver, blå, orange, grøn og gul, opsat tilfældig farveorden.

Det tilfældigt opsatte mønster giver en god visuel effekt på tv. Til kampe, hvor der ikke er fyldte tribuner, giver sædemønstret et indtryk af aktivitet og mange tilskuere.

Det er Unisport Scandinavia, der i samarbejde med den lokale leverandør af stadionløsninger, Winther Sport og Fritid, der leverer sæderne. Det er også samarbejdet mellem de to leverandører, der sørger for at JYSK park bliver udstyret med det nyeste kunstgræs på markedet.

JYSK park forventes helt færdigt 1. juli.

Be the first to comment

Leave a Reply