SÅDAN GØR DU HVIS DU FÅR EN BØDE

Hvad skal du gøre, hvis du har modtaget en bøde fra politiet? På www.politi.dk/bode finder du alle blanketter og vejledninger i, hvordan du betaler eller søger om at få nedsat eller udsat din bøde, hvordan du søger om en afdragsordning, og hvordan du klager eller søger aktindsigt i din bødesag.

Ansøgninger skal sendes til politiets Administrativt Center Vest. Det gør du nemmest via digital post (e-boks). Vær opmærksom på, at vi som udgangspunkt også svarer via digital post. Derfor – og af mange andre gode grunde – er det vigtigt, at du tjekker din e-boks, da du selv bærer risikoen for eventuelle retsvirkninger af svaret. Læs mere på www.politi.dk/bode

// Politi

Hvad skal du gøre, hvis du har modtaget en bøde fra politiet? På www.politi.dk/bode finder du alle blanketter og vejledninger i, hvordan du betaler eller søger om at få nedsat eller udsat din bøde, hvordan du søger om en afdragsordning, og hvordan du klager eller søger aktindsigt i din bødesag.

Ansøgninger skal sendes til politiets Administrativt Center Vest. Det gør du nemmest via digital post (e-boks). Vær opmærksom på, at vi som udgangspunkt også svarer via digital post. Derfor – og af mange andre gode grunde – er det vigtigt, at du tjekker din e-boks, da du selv bærer risikoen for eventuelle retsvirkninger af svaret. Læs mere på www.politi.dk/bode

// Politi

Be the first to comment

Leave a Reply