Snøfler tilbagekaldes

Bisca A/S tilbagekalder Snøfler med udløbsdato 13/7-2017 

På grund af en menneskelig fejl i produktionen er der risiko for metalstykker i Snøfler® med: Varenr.: 30150,1 – 30430,1 – 30451 – 30453,1 Bedst før: 13/07-2017 LS kode: 17047312 EAN-nummer: 5709364674609 Produkterne er solgt i: Coops butikker, Netto, Føtex, Bilka, Lidl, Rema 1000, ABC samt gennem food service grossister. Knækket fjeder Metalstykkerne stammer fra en fjeder som er knækket i maskinen er kommet med i dejen til produkterne. Der er ingen forbrugere, der er kommet til skade i forbindelse med metalstykkerne. Bisca tilbagekalder alle de batches, der er produceret den dag, hvor fejlen er sket for at være sikker på, at ingen forbrugere får en dårlig oplevelse. Hos Bisca arbejder man nu på højtryk for at sikre at en lignende fejl ikke sker igen: ”Vi koldbager hver dag tusindvis af Snøfler, som bringer glæde hos vores trofaste fans af Snøfler. Derfor er vi naturligvis kede af situationen, men sikkerheden for vores forbrugere kommer først. Derfor tilbagekalder vi nu de varer, der er produceret den dag hændelsen har fundet sted. Samtidig har vi sat en intern evaluering i gang, så vi sikrer at fejlen ikke sker igen.” udtaler Produktionsdirektør hos Bisca, Jesper Arentoft Ahrenkiel. Produktet bør kasseres Har du som forbruger købt en pakke Snøfler med ovennævnte varenummer og bedst før dato, bedes du kassere varen eller returnere den til den butik varen er købt i.

I tilfælde af spørgsmål kontaktes Produktionsdirektør hos Bisca A/S, Jesper Arentoft Ahrenkiel på tlf. 7211 0420.

Bisca A/S tilbagekalder Snøfler med udløbsdato 13/7-2017 

På grund af en menneskelig fejl i produktionen er der risiko for metalstykker i Snøfler® med: Varenr.: 30150,1 – 30430,1 – 30451 – 30453,1 Bedst før: 13/07-2017 LS kode: 17047312 EAN-nummer: 5709364674609 Produkterne er solgt i: Coops butikker, Netto, Føtex, Bilka, Lidl, Rema 1000, ABC samt gennem food service grossister. Knækket fjeder Metalstykkerne stammer fra en fjeder som er knækket i maskinen er kommet med i dejen til produkterne. Der er ingen forbrugere, der er kommet til skade i forbindelse med metalstykkerne. Bisca tilbagekalder alle de batches, der er produceret den dag, hvor fejlen er sket for at være sikker på, at ingen forbrugere får en dårlig oplevelse. Hos Bisca arbejder man nu på højtryk for at sikre at en lignende fejl ikke sker igen: ”Vi koldbager hver dag tusindvis af Snøfler, som bringer glæde hos vores trofaste fans af Snøfler. Derfor er vi naturligvis kede af situationen, men sikkerheden for vores forbrugere kommer først. Derfor tilbagekalder vi nu de varer, der er produceret den dag hændelsen har fundet sted. Samtidig har vi sat en intern evaluering i gang, så vi sikrer at fejlen ikke sker igen.” udtaler Produktionsdirektør hos Bisca, Jesper Arentoft Ahrenkiel. Produktet bør kasseres Har du som forbruger købt en pakke Snøfler med ovennævnte varenummer og bedst før dato, bedes du kassere varen eller returnere den til den butik varen er købt i.

I tilfælde af spørgsmål kontaktes Produktionsdirektør hos Bisca A/S, Jesper Arentoft Ahrenkiel på tlf. 7211 0420.

Be the first to comment

Leave a Reply