DET KU’ HA’ SET VÆRRE UD

Foto: Mikkel Breinholdt
Peter Sørensen var efter 1-3 nederlaget tilfreds med SIF-indsatsen – og virkede også fint tilpas med en kvalifikationspulje med AaB, AGF og Viborg.

Selv om SIF tabte sejren i de sidste 10 minutter af søndagens opgør mod FC København på Mascot Park med de to mål af Cornelius og Matic, var Peter Sørensen fattet, da han mødte pressen efter kampen. Han blev spurgt til hans reaktion på en slutspilspulje med AaB, AGF og Viborg.

– Det ku’ ha’ set værre ud, og vi glæder os da over, at FC Nordsjælland gik i slutspil, indledte Peter Sørensen med henvisning til at FC Nordsjælland gjorde det onde ved SIF forrige fredag i 1-5 nederlaget.

– Men vi skal altså møde hinanden to gange, så selv om vi går over i puljespillet med et forspring på fem point til AGF og Viborg, kan det hurtigt blive udlignet. Det bliver totalt udfordrende, og man må sige, at den nye struktur har skabt den spænding, der var meningen med det, fortsatte Sørensen.

Han blev også spurgt til ambitionerne i puljen – og her var Sørensen klar i sin udmelding.

– Det giver sig selv, at når der er nedrykningsplay-off på spil, så er det det, det handler om at undgå. Det ændrer jo ikke vores indgang til den enkelte kamp, men selvfølgelig er det de kampe, vi gerne vil undgå.

Om opgøret mod FC København udtrykte Peter Sørensen tilfredshed med SIF’s indsats.

– Vi gjorde, hvad vi kunne. Det er sjældent, at man efter en kamp mod FCK kan stå og ærgre sig over ikke at have fået noget med. Men jeg synes, at vi var godt organiseret i de første 45-60 minutter, chancestatistikken er lige, og vi står godt. I 2. halvleg begyndte vi at spille bedre og har også mulighederne. Jeg er godt tilfreds med indsatsen, men de store stjerner viste jo, hvorfor de er stjerner, sagde han med henvisning til de to FCK-mål i afslutningen af Cornelius og Matic.

Med grundspillets afslutning kunne Peter Sørensen gøre en foreløbig status – 30 point og en placering som nummer 9.

– Ud fra en økonomisk målestok burde vi jo kun have AC Horsens under os – det er den eneste klub med lavere budget end os, Og inden starten på sæsonen havde jeg gerne solgt grundspillet for en niendeplads, konkluderede Peter Sørensen.

Peter Sørensen var efter 1-3 nederlaget tilfreds med SIF-indsatsen – og virkede også fint tilpas med en kvalifikationspulje med AaB, AGF og Viborg.

Selv om SIF tabte sejren i de sidste 10 minutter af søndagens opgør mod FC København på Mascot Park med de to mål af Cornelius og Matic, var Peter Sørensen fattet, da han mødte pressen efter kampen. Han blev spurgt til hans reaktion på en slutspilspulje med AaB, AGF og Viborg.

– Det ku’ ha’ set værre ud, og vi glæder os da over, at FC Nordsjælland gik i slutspil, indledte Peter Sørensen med henvisning til at FC Nordsjælland gjorde det onde ved SIF forrige fredag i 1-5 nederlaget.

– Men vi skal altså møde hinanden to gange, så selv om vi går over i puljespillet med et forspring på fem point til AGF og Viborg, kan det hurtigt blive udlignet. Det bliver totalt udfordrende, og man må sige, at den nye struktur har skabt den spænding, der var meningen med det, fortsatte Sørensen.

Han blev også spurgt til ambitionerne i puljen – og her var Sørensen klar i sin udmelding.

– Det giver sig selv, at når der er nedrykningsplay-off på spil, så er det det, det handler om at undgå. Det ændrer jo ikke vores indgang til den enkelte kamp, men selvfølgelig er det de kampe, vi gerne vil undgå.

Om opgøret mod FC København udtrykte Peter Sørensen tilfredshed med SIF’s indsats.

– Vi gjorde, hvad vi kunne. Det er sjældent, at man efter en kamp mod FCK kan stå og ærgre sig over ikke at have fået noget med. Men jeg synes, at vi var godt organiseret i de første 45-60 minutter, chancestatistikken er lige, og vi står godt. I 2. halvleg begyndte vi at spille bedre og har også mulighederne. Jeg er godt tilfreds med indsatsen, men de store stjerner viste jo, hvorfor de er stjerner, sagde han med henvisning til de to FCK-mål i afslutningen af Cornelius og Matic.

Med grundspillets afslutning kunne Peter Sørensen gøre en foreløbig status – 30 point og en placering som nummer 9.

– Ud fra en økonomisk målestok burde vi jo kun have AC Horsens under os – det er den eneste klub med lavere budget end os, Og inden starten på sæsonen havde jeg gerne solgt grundspillet for en niendeplads, konkluderede Peter Sørensen.

Be the first to comment

Leave a Reply