Politiet er massivt tilstede i nattelivet

Læserfoto

Både hunde og almindelige patruljer var tilstede i bylivet i Silkeborg fredag nat, efter tidligere slagsmål

Politiet var både tilstede med hunde og almindelige patruljer i byen fredag aften. En ung mand blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, mens de stod og snakkede med ham forsøgte en person at komme ind i den ulåste VW Transporter, men det stoppede en dørmand ham i, han flygtede fra stedet inden han blev fanget. Den unge mand som var blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen var ikke tilfreds med bøden og konfronterede betjente igen, det endte ud i en anholdelse og han røg med på stationen.

– Vi accepterer ikke uroskabende adfærd. Vi indfører nultolerance over for al optræden, som skaber utryghed for almindelige mennesker i byen. Vores fokus gælder naturligvis først og fremmest voldelig optræden. Men det er også rettet mod al anden adfærd, som er med til at skabe en ubehagelig atmosfære, siger politikommissær John Toft til Midtjyllands Avis

Politiet søger derfor vidner, som har set episoden den pågældende nat. Endvidere efterlyses

A: Mand, ca. 175 cm høj, almindelig af bygning, anden etnisk herkomst end dansk, iført mørk tøj.

B: En gruppe på 3 – 4 mænd, der ikke kan beskrives nærmere.

 

Både hunde og almindelige patruljer var tilstede i bylivet i Silkeborg fredag nat, efter tidligere slagsmål

Politiet var både tilstede med hunde og almindelige patruljer i byen fredag aften. En ung mand blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, mens de stod og snakkede med ham forsøgte en person at komme ind i den ulåste VW Transporter, men det stoppede en dørmand ham i, han flygtede fra stedet inden han blev fanget. Den unge mand som var blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen var ikke tilfreds med bøden og konfronterede betjente igen, det endte ud i en anholdelse og han røg med på stationen.

– Vi accepterer ikke uroskabende adfærd. Vi indfører nultolerance over for al optræden, som skaber utryghed for almindelige mennesker i byen. Vores fokus gælder naturligvis først og fremmest voldelig optræden. Men det er også rettet mod al anden adfærd, som er med til at skabe en ubehagelig atmosfære, siger politikommissær John Toft til Midtjyllands Avis

Politiet søger derfor vidner, som har set episoden den pågældende nat. Endvidere efterlyses

A: Mand, ca. 175 cm høj, almindelig af bygning, anden etnisk herkomst end dansk, iført mørk tøj.

B: En gruppe på 3 – 4 mænd, der ikke kan beskrives nærmere.

 

Be the first to comment

Leave a Reply