Metallica giver koncert i Jyske Bank Boxen

Metallica gæster Jyske Bank Boxen i Herning 27. marts 2018. Pressefoto.

Lars Ulrich & Co. giver endnu en koncert i Danmark, når det ikoniske band 27. marts 2018 besøger Jyske Bank Boxen i Herning.

Metallica har netop offentliggjort den europæiske del af deres WorldWired Tour, som i forbindelse med deres nye album “Hardwired…To Self-Destruct” bringer dem rundt i Europa. På turen fra Amsterdam til Helsinki bliver der plads til et stop i Herning, hvor metal-legenderne giver koncert i Jyske Bank Boxen 27. marts 2018.

– Det er en stor glæde for os at få lov at byde Metallica velkommen i Jyske Bank Boxen i Herning, og vi ser frem til et brag af en koncert. Vi vil gerne rette en særlig tak til koncertarrangøren Live Nation for at gøre denne koncert mulig. Vi glæder os meget til en historisk aften sammen med Metallica og bandets mange fans, siger Georg Sørensen, administrerende direktør for MCH A/S.

 

EN BØLGE AF SUCCES

Metallica blev dannet i 1981 af trommeslager Lars Ulrich og vokalist James Hetfield, og er siden blevet en af de mest indflydelsesrige og kommercielt succesfulde rockbands i historien. Med mere end 110 millioner solgte albums på verdensplan, har de spillet for millioner af fans på bogstavelig talt alle syv kontinenter – inklusiv Antarktis.

Der bliver således noget at glæde sig til for de danske fans, når Metallica vender tilbage til Danmark efter en række succesfulde koncerter i januar, hvor bandet begejstrede det danske anmelderkorps i forbindelsen med åbningen af Royal Arena i København.

– Der var talrige øjeblikke, sange og regulært livsbekræftende passager denne aften så gode, at man simpelthen må bide i brædderne – af beundring javel, men faktisk også i tårevædet erindring om, hvor vanvittigt meget det band har givet én, skrev eksempelvis B.T.’s anmelder Steffen Jungersen om koncerten med det legendariske band.

Metallica har norske Kvelertak med som support på Europa-touren.

 

Billetsalget til Metallicas koncert i Jyske Bank Boxen starter fredag 24. marts 2017 kl. 10:00 via mch.dk, ticketmaster.dk og livenation.dk. Priser fra 450 kroner plus gebyr.

 

OM METALLICA

Metallica består af vokalist James Hetfield, trommeslager Lars Ulrich, guitarist Kirk Hammett og bassist Robert Trujillo.

Metallicas nye album “Hardwired… To Self-Destruct” udkom 18. november 2016 på Metallicas eget Blackened Recordings memorabilia label. Albummet debuterede som nummer ét verden over, og solgte på verdensplan mere end 800.000 eksemplarer den første uge alene.

Bandet har modtaget adskillige multiplatin albums, inklusiv “Metallica” fra 1991 (almindeligvis kendt som “The Black Album”), med et salg tæt på 17 millioner eksemplarer i USA alene, hvilket har gjort det til det bedst-sælgende album i SoundScans historie (Nielsen SoundScan er et information- og salgstrackingsystem).

Metallica har også modtaget talrige awards og anerkendelser, inklusiv ni Grammy Awards, to American Music Awards, og adskillige MTV Video Music Awards, og de blev inkluderet i Rock and Roll Hall of Fame and Museum i 2009. I december 2013 skrev Metallica historie, da de spillede en sjælden koncert i Antarktis, og dermed blev det første band nogensinde til at spille på alle syv kontinenter indenfor et år. Det sikrede dem en plads i Guinness Book of World Records.

 

OM KVELERTAK

Bandet er dannet i Stavanger, Norge, og er et hitliste-toppende, prisbelønnet band, der har modtaget kritiker-ros verden over. De har modtaget fire Spellemann Awards (Norges Grammy ækvivalent) og udgivet tre albums. Deres seneste LP, Nattesferd, fik “Most Anticipated” anerkendelsen fra Rolling Stone, Stereogum og Consequence of Sound op til udgivelsen i maj 2016, og etablerede sig hurtigt som en af årets mest lovpriste udgivelser. Stereogum valgte Nattesferd som #16 album på deres “50 Best Albums Of 2016 So Far” og opsummerede med “…it’s an exhilarating invitation to a whole other world,” og Rolling Stone hyldede udgivelsen i deres “Best Metal Records of 2016 So Far”, og hævdede “…Kvelertak have become heavy metal’s most compelling crossover linchpin and lightning rod.”

Lars Ulrich & Co. giver endnu en koncert i Danmark, når det ikoniske band 27. marts 2018 besøger Jyske Bank Boxen i Herning.

Metallica har netop offentliggjort den europæiske del af deres WorldWired Tour, som i forbindelse med deres nye album “Hardwired…To Self-Destruct” bringer dem rundt i Europa. På turen fra Amsterdam til Helsinki bliver der plads til et stop i Herning, hvor metal-legenderne giver koncert i Jyske Bank Boxen 27. marts 2018.

– Det er en stor glæde for os at få lov at byde Metallica velkommen i Jyske Bank Boxen i Herning, og vi ser frem til et brag af en koncert. Vi vil gerne rette en særlig tak til koncertarrangøren Live Nation for at gøre denne koncert mulig. Vi glæder os meget til en historisk aften sammen med Metallica og bandets mange fans, siger Georg Sørensen, administrerende direktør for MCH A/S.

 

EN BØLGE AF SUCCES

Metallica blev dannet i 1981 af trommeslager Lars Ulrich og vokalist James Hetfield, og er siden blevet en af de mest indflydelsesrige og kommercielt succesfulde rockbands i historien. Med mere end 110 millioner solgte albums på verdensplan, har de spillet for millioner af fans på bogstavelig talt alle syv kontinenter – inklusiv Antarktis.

Der bliver således noget at glæde sig til for de danske fans, når Metallica vender tilbage til Danmark efter en række succesfulde koncerter i januar, hvor bandet begejstrede det danske anmelderkorps i forbindelsen med åbningen af Royal Arena i København.

– Der var talrige øjeblikke, sange og regulært livsbekræftende passager denne aften så gode, at man simpelthen må bide i brædderne – af beundring javel, men faktisk også i tårevædet erindring om, hvor vanvittigt meget det band har givet én, skrev eksempelvis B.T.’s anmelder Steffen Jungersen om koncerten med det legendariske band.

Metallica har norske Kvelertak med som support på Europa-touren.

 

Billetsalget til Metallicas koncert i Jyske Bank Boxen starter fredag 24. marts 2017 kl. 10:00 via mch.dk, ticketmaster.dk og livenation.dk. Priser fra 450 kroner plus gebyr.

 

OM METALLICA

Metallica består af vokalist James Hetfield, trommeslager Lars Ulrich, guitarist Kirk Hammett og bassist Robert Trujillo.

Metallicas nye album “Hardwired… To Self-Destruct” udkom 18. november 2016 på Metallicas eget Blackened Recordings memorabilia label. Albummet debuterede som nummer ét verden over, og solgte på verdensplan mere end 800.000 eksemplarer den første uge alene.

Bandet har modtaget adskillige multiplatin albums, inklusiv “Metallica” fra 1991 (almindeligvis kendt som “The Black Album”), med et salg tæt på 17 millioner eksemplarer i USA alene, hvilket har gjort det til det bedst-sælgende album i SoundScans historie (Nielsen SoundScan er et information- og salgstrackingsystem).

Metallica har også modtaget talrige awards og anerkendelser, inklusiv ni Grammy Awards, to American Music Awards, og adskillige MTV Video Music Awards, og de blev inkluderet i Rock and Roll Hall of Fame and Museum i 2009. I december 2013 skrev Metallica historie, da de spillede en sjælden koncert i Antarktis, og dermed blev det første band nogensinde til at spille på alle syv kontinenter indenfor et år. Det sikrede dem en plads i Guinness Book of World Records.

 

OM KVELERTAK

Bandet er dannet i Stavanger, Norge, og er et hitliste-toppende, prisbelønnet band, der har modtaget kritiker-ros verden over. De har modtaget fire Spellemann Awards (Norges Grammy ækvivalent) og udgivet tre albums. Deres seneste LP, Nattesferd, fik “Most Anticipated” anerkendelsen fra Rolling Stone, Stereogum og Consequence of Sound op til udgivelsen i maj 2016, og etablerede sig hurtigt som en af årets mest lovpriste udgivelser. Stereogum valgte Nattesferd som #16 album på deres “50 Best Albums Of 2016 So Far” og opsummerede med “…it’s an exhilarating invitation to a whole other world,” og Rolling Stone hyldede udgivelsen i deres “Best Metal Records of 2016 So Far”, og hævdede “…Kvelertak have become heavy metal’s most compelling crossover linchpin and lightning rod.”

Be the first to comment

Leave a Reply