Tangokoncert og show på KunstCentret Silkeborg Bad

KunstCentret Silkeborg Bad torsdag den 16. marts 2017 kl. 19.00

Der venter en forrygende oplevelse i livsglædens tegn denne aften, der byder på både et fantastisk orkester og et møde med verdensklasse-tangoparret, Los Guardiola. Aftenen er bygget op med først en tango-koncert, dernæst et tangoshow med Los Guadiola.

Odinteatrets Tango-orkester består af musikerne Jan Ferslev (Guitar, sang), Elena Floris (Violin) Kai Bredholt (Accordeon, percussion, mm.), Pelle Henningsen (Basguitar) og Frans Winther (Violin, viola). Orkestret er denne aften suppleret med den argentinske tangosangerinde Rina Skeel.

Odin Teatrets Husorkester er et ensemble af skuespillere og andre gode folk fra Odin Teatret. Deres repertoire rækker fra folke- og rockmusik til dansk, brasiliansk og argentinsk musik. De tilpasser hver gang deres program til sammenhængen, og arbejder ofte samen med andre kunstnere.

Det argentinsk-italienske tangodanserpar, Los Guardiola, tager nu over. De to dansere, Marcelo Guardiola og Giorgia Marchiori, har et begge langt CV i bagagen med teater, dans, mimekunst og koreografi i poetiske opsætninger. De har arbejdet sammen i konstellationen Los Guardiola siden 2003, og har vundet adskillige priser for deres eksperimenterende arbejde, f.eks. seneste i 2016 fra Argentinas Tango National Akademi. De har rejst over hele verden med deres kunst.

”Efter oplevelsen af deres show er sindet udvidet og hjertet banker. Performerens ekstraordinære sensitivitet og talent bringer tilskueren helt ind til sagens kerne, der er klarhed i stilarterne og den fineste fortolkning af udførelsen, når de iscenesætter deres arbejde. Marcelo Guardiola og Giorgia Marchiori er samtidig fornemme mimere, der med deres kroppe kan fortælle ting som ikke kan siges med ord.” (Carlo D’Andreis)    

Arrangør: Svenning Hoffmann Sørensen, Tango-Poema, Holstebro.

 

Entré: kr. 175 kr./ Silkeborg Bads Venner 150 kr.

Begrænset antal pladser. Billetreservation nødvendig: Kontakt KunstCentret på tlf. 86816329 eller reception@silkeborgbad.dk

 

KunstCentret Silkeborg Bad torsdag den 16. marts 2017 kl. 19.00

Der venter en forrygende oplevelse i livsglædens tegn denne aften, der byder på både et fantastisk orkester og et møde med verdensklasse-tangoparret, Los Guardiola. Aftenen er bygget op med først en tango-koncert, dernæst et tangoshow med Los Guadiola.

Odinteatrets Tango-orkester består af musikerne Jan Ferslev (Guitar, sang), Elena Floris (Violin) Kai Bredholt (Accordeon, percussion, mm.), Pelle Henningsen (Basguitar) og Frans Winther (Violin, viola). Orkestret er denne aften suppleret med den argentinske tangosangerinde Rina Skeel.

Odin Teatrets Husorkester er et ensemble af skuespillere og andre gode folk fra Odin Teatret. Deres repertoire rækker fra folke- og rockmusik til dansk, brasiliansk og argentinsk musik. De tilpasser hver gang deres program til sammenhængen, og arbejder ofte samen med andre kunstnere.

Det argentinsk-italienske tangodanserpar, Los Guardiola, tager nu over. De to dansere, Marcelo Guardiola og Giorgia Marchiori, har et begge langt CV i bagagen med teater, dans, mimekunst og koreografi i poetiske opsætninger. De har arbejdet sammen i konstellationen Los Guardiola siden 2003, og har vundet adskillige priser for deres eksperimenterende arbejde, f.eks. seneste i 2016 fra Argentinas Tango National Akademi. De har rejst over hele verden med deres kunst.

”Efter oplevelsen af deres show er sindet udvidet og hjertet banker. Performerens ekstraordinære sensitivitet og talent bringer tilskueren helt ind til sagens kerne, der er klarhed i stilarterne og den fineste fortolkning af udførelsen, når de iscenesætter deres arbejde. Marcelo Guardiola og Giorgia Marchiori er samtidig fornemme mimere, der med deres kroppe kan fortælle ting som ikke kan siges med ord.” (Carlo D’Andreis)    

Arrangør: Svenning Hoffmann Sørensen, Tango-Poema, Holstebro.

 

Entré: kr. 175 kr./ Silkeborg Bads Venner 150 kr.

Begrænset antal pladser. Billetreservation nødvendig: Kontakt KunstCentret på tlf. 86816329 eller reception@silkeborgbad.dk

 

Be the first to comment

Leave a Reply