Groft guldsmedsrøveri i Kjellerup

Foto: Alarm112Midtjylland.dk

Guldsmeden Kloster Sølv i Østergade i Kjellerup har mandag eftermiddag været udsat for røveri

Guldsmeden Kloster Sølv i Østergade i Kjellerup er mandag eftermiddag blevet udsat for et røveri.

Klokken 16.10 fik politiet en alarm for en overfaldsalarm. Politiet var mødt talstærkt op på adressen i Kjellerup, hvor blandt andre hundepatruljer søgte efter spor. Politiet fra både Viborg, Silkeborg og Holstebro var tilstede.

Politiet efterlyser en tyrkis farvet Toyota Yaris, som sættes i forbindelse med røveriet. Bilen som blev brugt ved røveriet havde påsat nummerpladerne med registreringsnummer: TM 23 705. Nummerpladerne kan efterfølgende være skiftet for ikke at kunne genkendes.

Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Lars Even, fortæller, at der var en gerningsmand inde i guldsmedeforretningen, hvor han truede med en kniv, der stod en udenfor og holdte vagt samt menes det at der formentligt har været en person i bilen de kørte væk i. Han kan ikke oplyse noget om udbyttet ved røveriet, men ingen er kommet fysisk til skade ved røveriet.
Det er sparsomt med signalement på røverne, men det menes indtil videre at de var i sort tøj. Politiet skal nu i gang med at kigge overvågningsvideoerne igennem fra butikken.

Guldsmeden Kloster Sølv i Østergade i Kjellerup har mandag eftermiddag været udsat for røveri

Guldsmeden Kloster Sølv i Østergade i Kjellerup er mandag eftermiddag blevet udsat for et røveri.

Klokken 16.10 fik politiet en alarm for en overfaldsalarm. Politiet var mødt talstærkt op på adressen i Kjellerup, hvor blandt andre hundepatruljer søgte efter spor. Politiet fra både Viborg, Silkeborg og Holstebro var tilstede.

Politiet efterlyser en tyrkis farvet Toyota Yaris, som sættes i forbindelse med røveriet. Bilen som blev brugt ved røveriet havde påsat nummerpladerne med registreringsnummer: TM 23 705. Nummerpladerne kan efterfølgende være skiftet for ikke at kunne genkendes.

Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Lars Even, fortæller, at der var en gerningsmand inde i guldsmedeforretningen, hvor han truede med en kniv, der stod en udenfor og holdte vagt samt menes det at der formentligt har været en person i bilen de kørte væk i. Han kan ikke oplyse noget om udbyttet ved røveriet, men ingen er kommet fysisk til skade ved røveriet.
Det er sparsomt med signalement på røverne, men det menes indtil videre at de var i sort tøj. Politiet skal nu i gang med at kigge overvågningsvideoerne igennem fra butikken.

Be the first to comment

Leave a Reply