Øris Nielsen-brødrene genforenes i Bjerringbro-Silkeborg

Nikolaj Øris Nielsen fortsætter i Bjerringbro-Silkeborg og fra næste sæson får de midtjyske Danmarksmestre også tilgang af hans bror Mads Øris Nielsen.

 

To af de største spillere i Bjerringbro-Silkeborgs 11 år lange historie genforenes i den kommende sæson i den sorte trøje. Nikolaj Øris Nielsen forlænger sin kontrakt med de danske mestre, og samtidig gør hans bror Mads Øris Nielsen i næste sæson comeback for Bjerringbro-Silkeborg. Både Nikolaj og Mads var i Bjerringbro-Silkeborg fra fusionens start i 2005, og mens Nikolaj har været der lige siden, har Mads siden år 2014 tørnet ud for Skive FH.

– Jeg er selvfølgelig glad for, at Mads kommer tilbage. Det har været helt specielt at spille sammen med ham i de mange år, vi har gjort det, og personligt betyder det meget, at jeg nu igen kan dele andet end bare familiefødselsdage med min bror, fortæller Nikolaj Øris Nielsen.

Ligatopscorer i 2014/15
Han ser det som en helt naturlig ting, at han forlænger sin kontrakt med barndomsklubben, så han nu er i Bjerringbro-Silkeborg frem til år 2019.

– Selvfølgelig skal jeg blive i Bjerringbro-Silkeborg. Der er nogle gode rammer, allervigtigst sportsligt hvor jeg kan stadig kan udvikle mig, og så er jeg i nogle trygge omgivelser, hvor jeg har familie og venner tæt på mig.

– Jeg er et sted, hvor vi har et godt hold, og hvor jeg forhåbentlig kan være med til at vinde nogle flere titler, siger den venstrehåndede back, der gennem længere tid har døjet med en knæskade men håber snart at være tilbage på det niveau, der gjorde ham til ligatopscorer i sæsonen 2014/15.

– Jeg er rigtig glad for at være tilbage på håndboldbanen igen. Jeg føler stadig, at jeg mangler det sidste. Jeg vil jo gerne op i de omdrejninger, som jeg har været i tidligere sæsoner.

Mads: Bjerringbro-Silkeborg er min klub
Modsat sin bror skyder Mads Øris Nielsen med højre hånd, men i lighed med brormand har han Bjerringbro-Silkeborg helt inde i hjertet. Det er en Bjerringbro-Silkeborg-legende, der vender hjem. Mads Øris Nielsen er blevet kåret til den mest værdifulde spiller gennem tiderne i den midtjyske klub.

– Bjerringbro-Silkeborg har altid været min klub. Jeg har brugt hele mit håndboldliv i klubben indtil for to og et halvt år siden, og jeg glæder mig til at komme tilbage til min lokale klub, hvor jeg har haft så mange gode oplevelser, lyder det fra Mads Øris Nielsen, der har tegnet en etårig kontrakt med de danske mestre, og aftalen er kommet i stand i samarbejde med Bjerringbro-Silkeborgs hovedsponsor Jyske Bank, hvor venstre backen arbejder civilt ved siden af håndbolden.

I de tre sæsoner Mads Øris Nielsen har været væk fra Bjerringbro-Silkeborg, er der sket store udskiftninger. Det er faktisk kun bror Nikolaj er der tilbage fra sidst, han var i klubben. Han ved også, at han ikke vender tilbage den rolle, han havde i sin storhedstid, men han ser frem til at slutte karrieren, hvor den startede.

– Det bliver ikke som at komme hjem fra ferie. Jeg kommer ind i truppen, som var jeg en helt ny spiller. Der er kommet et helt nyt setup i Bjerringbro-Silkeborg, og det glæder jeg mig meget til at blive en del af.

– Jeg vil gerne bidrage, men jeg ved godt, at jeg ikke er den første, der bliver nævnt, når startopstillingen skal sættes, men jeg vil forsøge at gribe chancen, hver gang jeg får spilletid, siger 35 årige Øris Nielsen.

Brødre med skudkompetencer
Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen glæder sig til tilgangen af Mads Øris Nielsen, som han tidligere har arbejdet sammen med på landsholdet, da bagspilleren var med til EM i år 2010.

– Jeg er glad for, at det i samarbejde med Jyske Bank kan lykkes at få Mads tilbage i Bjerringbro-Silkeborg, hvor han hører til. Det glæder mig, at vi kan hjælpe vores seniorspillere med at kombinere sidste del af deres håndboldkarriere med en civilkarriere.

– Derudover er jeg sikker på, at Mads vil kunne hjælpe holdet med større og mindre opgaver. Mads’ skudkompetencer er stadig intakte på et højt niveau, og dem glæder vi os til at få gavn af, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Han er samtidig glad for, at Nikolaj Øris Nielsen atter er ved at finde topformen og over at have glæde af højre backen i de kommende to sæsoner.

– For mig har det hele tiden været oplagt, at vi skulle forsætte samarbejdet. Nikolaj har nogle helt særlige skudkompetencer på et internationalt niveau, og han har en stor rolle i den måde, vi spiller vores angrebsspil på. Nu er der tegn på, at Nikolaj igen er i en god fysisk gænge. Jeg tror, at Nikolaj har mange gode år foran sig, og derfor er det indlysende, at han fortsætter i Bjerringbro-Silkeborg.

 

Af Jonas Løytved

Nikolaj Øris Nielsen fortsætter i Bjerringbro-Silkeborg og fra næste sæson får de midtjyske Danmarksmestre også tilgang af hans bror Mads Øris Nielsen.

 

To af de største spillere i Bjerringbro-Silkeborgs 11 år lange historie genforenes i den kommende sæson i den sorte trøje. Nikolaj Øris Nielsen forlænger sin kontrakt med de danske mestre, og samtidig gør hans bror Mads Øris Nielsen i næste sæson comeback for Bjerringbro-Silkeborg. Både Nikolaj og Mads var i Bjerringbro-Silkeborg fra fusionens start i 2005, og mens Nikolaj har været der lige siden, har Mads siden år 2014 tørnet ud for Skive FH.

– Jeg er selvfølgelig glad for, at Mads kommer tilbage. Det har været helt specielt at spille sammen med ham i de mange år, vi har gjort det, og personligt betyder det meget, at jeg nu igen kan dele andet end bare familiefødselsdage med min bror, fortæller Nikolaj Øris Nielsen.

Ligatopscorer i 2014/15
Han ser det som en helt naturlig ting, at han forlænger sin kontrakt med barndomsklubben, så han nu er i Bjerringbro-Silkeborg frem til år 2019.

– Selvfølgelig skal jeg blive i Bjerringbro-Silkeborg. Der er nogle gode rammer, allervigtigst sportsligt hvor jeg kan stadig kan udvikle mig, og så er jeg i nogle trygge omgivelser, hvor jeg har familie og venner tæt på mig.

– Jeg er et sted, hvor vi har et godt hold, og hvor jeg forhåbentlig kan være med til at vinde nogle flere titler, siger den venstrehåndede back, der gennem længere tid har døjet med en knæskade men håber snart at være tilbage på det niveau, der gjorde ham til ligatopscorer i sæsonen 2014/15.

– Jeg er rigtig glad for at være tilbage på håndboldbanen igen. Jeg føler stadig, at jeg mangler det sidste. Jeg vil jo gerne op i de omdrejninger, som jeg har været i tidligere sæsoner.

Mads: Bjerringbro-Silkeborg er min klub
Modsat sin bror skyder Mads Øris Nielsen med højre hånd, men i lighed med brormand har han Bjerringbro-Silkeborg helt inde i hjertet. Det er en Bjerringbro-Silkeborg-legende, der vender hjem. Mads Øris Nielsen er blevet kåret til den mest værdifulde spiller gennem tiderne i den midtjyske klub.

– Bjerringbro-Silkeborg har altid været min klub. Jeg har brugt hele mit håndboldliv i klubben indtil for to og et halvt år siden, og jeg glæder mig til at komme tilbage til min lokale klub, hvor jeg har haft så mange gode oplevelser, lyder det fra Mads Øris Nielsen, der har tegnet en etårig kontrakt med de danske mestre, og aftalen er kommet i stand i samarbejde med Bjerringbro-Silkeborgs hovedsponsor Jyske Bank, hvor venstre backen arbejder civilt ved siden af håndbolden.

I de tre sæsoner Mads Øris Nielsen har været væk fra Bjerringbro-Silkeborg, er der sket store udskiftninger. Det er faktisk kun bror Nikolaj er der tilbage fra sidst, han var i klubben. Han ved også, at han ikke vender tilbage den rolle, han havde i sin storhedstid, men han ser frem til at slutte karrieren, hvor den startede.

– Det bliver ikke som at komme hjem fra ferie. Jeg kommer ind i truppen, som var jeg en helt ny spiller. Der er kommet et helt nyt setup i Bjerringbro-Silkeborg, og det glæder jeg mig meget til at blive en del af.

– Jeg vil gerne bidrage, men jeg ved godt, at jeg ikke er den første, der bliver nævnt, når startopstillingen skal sættes, men jeg vil forsøge at gribe chancen, hver gang jeg får spilletid, siger 35 årige Øris Nielsen.

Brødre med skudkompetencer
Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen glæder sig til tilgangen af Mads Øris Nielsen, som han tidligere har arbejdet sammen med på landsholdet, da bagspilleren var med til EM i år 2010.

– Jeg er glad for, at det i samarbejde med Jyske Bank kan lykkes at få Mads tilbage i Bjerringbro-Silkeborg, hvor han hører til. Det glæder mig, at vi kan hjælpe vores seniorspillere med at kombinere sidste del af deres håndboldkarriere med en civilkarriere.

– Derudover er jeg sikker på, at Mads vil kunne hjælpe holdet med større og mindre opgaver. Mads’ skudkompetencer er stadig intakte på et højt niveau, og dem glæder vi os til at få gavn af, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Han er samtidig glad for, at Nikolaj Øris Nielsen atter er ved at finde topformen og over at have glæde af højre backen i de kommende to sæsoner.

– For mig har det hele tiden været oplagt, at vi skulle forsætte samarbejdet. Nikolaj har nogle helt særlige skudkompetencer på et internationalt niveau, og han har en stor rolle i den måde, vi spiller vores angrebsspil på. Nu er der tegn på, at Nikolaj igen er i en god fysisk gænge. Jeg tror, at Nikolaj har mange gode år foran sig, og derfor er det indlysende, at han fortsætter i Bjerringbro-Silkeborg.

 

Af Jonas Løytved

Be the first to comment

Leave a Reply