Aftenåbent med guitarkoncert

KunstCentret Silkeborg Bad tirsdag den 28. februar 2017, koncert kl. 18.00

Oplev guitarkoncert med studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, når KunstCentret Silkeborg Bad næste gang holder aftenåbent. Med konservatorielærer og guitarist Frederik Munk Larsen i spidsen venter der publikum en god oplevelse med en dygtige up-coming generation af studerende.

I Kurbygningen kan man før eller efter koncerten se de tre udstillinger Livsværker – billedhuggeren Keld Moseholm, Det som næsten ikke er med grafiker Birgitte Thorlacius og billedhugger Lars Waldemar samt Øen som inspiration – Gotland med Lars Jonsson og Eva-Maria Kothe fra Sverige og Jens Overgaard Christensen fra Danmark.

Den dokumentariske udstilling i Skovvilla om Silkeborg Vandkuranstalt er åben til kl. 19.

 

Der er gratis adgang til guitarkoncerten med almindelig entrébillet, som også giver adgang til de aktuelle udstillinger. Hvis du på forhånd har bestilt bord, kan du samme aften kl. 19 nyde aftenmenuen i Café Ørnsø til kr. 128,- pr. person.  Bordbestilling på tlf. 86 81 63 29, senest søndagen før.

KunstCentret Silkeborg Bad tirsdag den 28. februar 2017, koncert kl. 18.00

Oplev guitarkoncert med studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, når KunstCentret Silkeborg Bad næste gang holder aftenåbent. Med konservatorielærer og guitarist Frederik Munk Larsen i spidsen venter der publikum en god oplevelse med en dygtige up-coming generation af studerende.

I Kurbygningen kan man før eller efter koncerten se de tre udstillinger Livsværker – billedhuggeren Keld Moseholm, Det som næsten ikke er med grafiker Birgitte Thorlacius og billedhugger Lars Waldemar samt Øen som inspiration – Gotland med Lars Jonsson og Eva-Maria Kothe fra Sverige og Jens Overgaard Christensen fra Danmark.

Den dokumentariske udstilling i Skovvilla om Silkeborg Vandkuranstalt er åben til kl. 19.

 

Der er gratis adgang til guitarkoncerten med almindelig entrébillet, som også giver adgang til de aktuelle udstillinger. Hvis du på forhånd har bestilt bord, kan du samme aften kl. 19 nyde aftenmenuen i Café Ørnsø til kr. 128,- pr. person.  Bordbestilling på tlf. 86 81 63 29, senest søndagen før.

Be the first to comment

Leave a Reply