Tricktyv i Silkeborg

Foto: Rigspolitiet

Engelsktalende kvinde i Silkeborg henvendte sig i dag kl. 1243 til en ældre kvinde, der netop havde sat sig ind i sin bil på P-pladsen ved Nordea i Vestergade. Kvinden foreviste nogle visitkort

Engelsktalende kvinde i Silkeborg henvendte sig i dag kl. 1243 til en ældre kvinde, der netop havde sat sig ind i sin bil på P-pladsen ved Nordea i Vestergade. Kvinden foreviste nogle visitkort og samtidig forsøgte hun at række ud efter anmelderens taske, formentlig i tyverihensigt. Tyveriet lykkedes ikke da anmelderen gjorde anskrig.

Den engelsktalende kvinde beskrives som Kvinde 50-60 år, alm af bygning, lys i huden, iført mørk lang jakke, mørke bukser og sort strikhue. hun medbragte en mørk skuldertaske.  Har du set kvinden elller oplysninger om hende så kontakt Midt- og Vestjyllands Politi på tlf. 114

Engelsktalende kvinde i Silkeborg henvendte sig i dag kl. 1243 til en ældre kvinde, der netop havde sat sig ind i sin bil på P-pladsen ved Nordea i Vestergade. Kvinden foreviste nogle visitkort

Engelsktalende kvinde i Silkeborg henvendte sig i dag kl. 1243 til en ældre kvinde, der netop havde sat sig ind i sin bil på P-pladsen ved Nordea i Vestergade. Kvinden foreviste nogle visitkort og samtidig forsøgte hun at række ud efter anmelderens taske, formentlig i tyverihensigt. Tyveriet lykkedes ikke da anmelderen gjorde anskrig.

Den engelsktalende kvinde beskrives som Kvinde 50-60 år, alm af bygning, lys i huden, iført mørk lang jakke, mørke bukser og sort strikhue. hun medbragte en mørk skuldertaske.  Har du set kvinden elller oplysninger om hende så kontakt Midt- og Vestjyllands Politi på tlf. 114

Be the first to comment

Leave a Reply