PETER S. FREMHÆVER FLOT ANDEN HALVLEG

Foto: Mikkel Breinholdt
Det var en mere eller mindre tilfreds SIF-manager, der efter fredagens 1-0-sejr over Lyngby Boldklub gjorde status på opgøret og hans spilleres præstation.

Silkeborg IF fortsatte de flotte sæsonforberedelser med holdets tredje testsejr på stribe, da Peter Sørensens tropper fredag besejrede Lyngby Boldklub med 1-0 på et flot langskudsmål af Robert Skov i anden halvleg. Kort efter slutfløjtet var det en tilfreds SIF-manager, der udtalte sig om kampen, og som særligt brugte kræfter på at fremhæve sit mandskabs præstation efter pausen.

– Jeg synes, vi spiller en rigtig flot anden halvleg, hvor vi får vist det spil, vi gerne vil spille. Vi flytter bolden godt rundt og skaber mange chancer. Derfor synes jeg også, det er fortjent, at vi vinder kampen, selvom resultatet ikke er det vigtigste for mig i træningskampe som denne, konkluderede Peter Sørensen.

På trods af sejren og den flotte anden halvleg var SIF-manageren dog ikke tilfreds med indsatsen i opgørets første 45 minutter, hvor silkeborgenserne i flere situationer haltede en smule efter modstanderne fra Sjælland.

– Vi spiller lidt under niveau i første halvleg, og det virkede ikke til, vi var parate i hovederne fra start. Lyngby er et hold, vi skal måle os med, og derfor skal vi være bedre i første halvleg. Heldigvis kommer vi godt igen og rejser os efter pausen, hvor alle mand leverer en brav indsats, og det er jeg ganske godt tilfreds med, lød det efter kampen fra Peter Sørensen.

Det var en mere eller mindre tilfreds SIF-manager, der efter fredagens 1-0-sejr over Lyngby Boldklub gjorde status på opgøret og hans spilleres præstation.

Silkeborg IF fortsatte de flotte sæsonforberedelser med holdets tredje testsejr på stribe, da Peter Sørensens tropper fredag besejrede Lyngby Boldklub med 1-0 på et flot langskudsmål af Robert Skov i anden halvleg. Kort efter slutfløjtet var det en tilfreds SIF-manager, der udtalte sig om kampen, og som særligt brugte kræfter på at fremhæve sit mandskabs præstation efter pausen.

– Jeg synes, vi spiller en rigtig flot anden halvleg, hvor vi får vist det spil, vi gerne vil spille. Vi flytter bolden godt rundt og skaber mange chancer. Derfor synes jeg også, det er fortjent, at vi vinder kampen, selvom resultatet ikke er det vigtigste for mig i træningskampe som denne, konkluderede Peter Sørensen.

På trods af sejren og den flotte anden halvleg var SIF-manageren dog ikke tilfreds med indsatsen i opgørets første 45 minutter, hvor silkeborgenserne i flere situationer haltede en smule efter modstanderne fra Sjælland.

– Vi spiller lidt under niveau i første halvleg, og det virkede ikke til, vi var parate i hovederne fra start. Lyngby er et hold, vi skal måle os med, og derfor skal vi være bedre i første halvleg. Heldigvis kommer vi godt igen og rejser os efter pausen, hvor alle mand leverer en brav indsats, og det er jeg ganske godt tilfreds med, lød det efter kampen fra Peter Sørensen.

Be the first to comment

Leave a Reply