SIF OG ELITESILKEBORG INVITERER TIL INFORMATIONSMØDE

Foto: Benjamin Christensen

I slutningen af januar afholder eliteSilkeborg i samarbejde med SIF og mange andre af byens sportsklubber et fælles informationsmøde for sportsudøvere, som ønsker at kombinere en ungdomsuddannelse med sin idræt.

Den 25. januar kl. 18.00 afholder eliteSilkeborg et Åbent Hus-arrangement med fokus på, hvordan man som atlet kan kombinere sin idræt med en ungdomsuddannelse, og du er hermed invitereret.

Med invitationen og et fælles informationsmøde håber eliteSilkeborg at kunne danne grundlag for endnu mere synergi mellem de forskellige idrætsgrenes akademitilbud og forene udøvere på tværs af idrætsgrene i et fælles eliteAkademi Silkeborg.

Der har igennem flere år været tilbud til forskellige udøvere om specifik træning i fodbold, håndbold og kajak samt nu også basistræning for diverse idrætter. Pigefodbold og bordtennis har i dette skoleår startet akademitræning op, og eliteSilkeborg håber i den forbindelse, at endnu flere specifikke idrætsgrene blomstrer op i Silkeborg.

Til informationsmødet vil der være et fælles oplæg for alle udøvere, forældre og andre som ønsker at høre om tilbuddene, og efterfølgende vil der være specifik idrætsopdelt information i tilstødende lokaler.

De idrætsspecifikke tilbud for elever på ungdomsuddannelserne fra skoleåret 2017-18 er:

 • Kajak i Silkeborg Kajakklub
 • Drengefodbold i Silkeborg IF
 • Pigefodbold i AC Silkeborg
 • Pige- og drengehåndbold i Silkeborg-Voel KFUM
 • Bordtennis i Silkeborg Bordtennisklub
 • Basistræning hos eliteSilkeborg for elever i andre idrætsgrene i idrætsklasser og toptalenter som evt. ikke følger en idrætsklasse.

 Informationsmødet løber af stablen den 25. januar kl. 18.00 på Silkeborg Business College i Auditoriet ved indgang D2.

I slutningen af januar afholder eliteSilkeborg i samarbejde med SIF og mange andre af byens sportsklubber et fælles informationsmøde for sportsudøvere, som ønsker at kombinere en ungdomsuddannelse med sin idræt.

Den 25. januar kl. 18.00 afholder eliteSilkeborg et Åbent Hus-arrangement med fokus på, hvordan man som atlet kan kombinere sin idræt med en ungdomsuddannelse, og du er hermed invitereret.

Med invitationen og et fælles informationsmøde håber eliteSilkeborg at kunne danne grundlag for endnu mere synergi mellem de forskellige idrætsgrenes akademitilbud og forene udøvere på tværs af idrætsgrene i et fælles eliteAkademi Silkeborg.

Der har igennem flere år været tilbud til forskellige udøvere om specifik træning i fodbold, håndbold og kajak samt nu også basistræning for diverse idrætter. Pigefodbold og bordtennis har i dette skoleår startet akademitræning op, og eliteSilkeborg håber i den forbindelse, at endnu flere specifikke idrætsgrene blomstrer op i Silkeborg.

Til informationsmødet vil der være et fælles oplæg for alle udøvere, forældre og andre som ønsker at høre om tilbuddene, og efterfølgende vil der være specifik idrætsopdelt information i tilstødende lokaler.

De idrætsspecifikke tilbud for elever på ungdomsuddannelserne fra skoleåret 2017-18 er:

 • Kajak i Silkeborg Kajakklub
 • Drengefodbold i Silkeborg IF
 • Pigefodbold i AC Silkeborg
 • Pige- og drengehåndbold i Silkeborg-Voel KFUM
 • Bordtennis i Silkeborg Bordtennisklub
 • Basistræning hos eliteSilkeborg for elever i andre idrætsgrene i idrætsklasser og toptalenter som evt. ikke følger en idrætsklasse.

 Informationsmødet løber af stablen den 25. januar kl. 18.00 på Silkeborg Business College i Auditoriet ved indgang D2.

Be the first to comment

Leave a Reply