SCHEEL FORLADER SIF TIL SOMMER

26-årige Emil Scheel har meddelt SIF, at han forlader klubben til sommer ved kontraktudløb. Næste stop i karrieren er SønderjyskE.

Til sommer har Emil Scheel været i SIF i fire år. Og det bliver ikke til flere i denne omgang. Emil Scheel har meddelt SIF, at han ikke forlænger den kontrakt, der udløber ved sæsonens afslutning. I stedet skifter han til SønderjyskE.

– Jeg har haft de hidtil bedste år af min karriere i SIF og været utrolig glad for at være her. Jeg har imidlertid også tænkt, at det er et godt tidspunkt at prøve noget nyt. Til sommer har jeg været i SIF i fire år, og som menneske har man brug for at få nye oplevelser og høste nye erfaringer. Jeg har det rigtig godt i SIF, og jeg vil sætte et pænt punktum her, siger Emil Scheel.

Ifølge den 26-årige midtbanespiller har SønderjyskE været interesseret i at tilknytte ham gennem længere tid, og da han fik mulighed for at lytte til sønderjydernes konkrete tilbud, besluttede han sig for et sporskifte i karrieren i stedet for at fortsætte i SIF, som også var en mulighed.

– I erhvervslivet er det en uskreven regel, at det er sundt at skifte job hvert femte år. Jeg føler at det rigtige tidspunkt for mig er til sommer, og det er baggrunden for min beslutning. Det ændrer ikke på, at jeg sætter stor pris på SIF, og som sagt har jeg haft den hidtil bedste tid i min karriere her.

Emil Scheel kom til SIF fra AGF i august 2013, og inden foråret er han noteret for 116 kampe og 27 mål for klubben.

26-årige Emil Scheel har meddelt SIF, at han forlader klubben til sommer ved kontraktudløb. Næste stop i karrieren er SønderjyskE.

Til sommer har Emil Scheel været i SIF i fire år. Og det bliver ikke til flere i denne omgang. Emil Scheel har meddelt SIF, at han ikke forlænger den kontrakt, der udløber ved sæsonens afslutning. I stedet skifter han til SønderjyskE.

– Jeg har haft de hidtil bedste år af min karriere i SIF og været utrolig glad for at være her. Jeg har imidlertid også tænkt, at det er et godt tidspunkt at prøve noget nyt. Til sommer har jeg været i SIF i fire år, og som menneske har man brug for at få nye oplevelser og høste nye erfaringer. Jeg har det rigtig godt i SIF, og jeg vil sætte et pænt punktum her, siger Emil Scheel.

Ifølge den 26-årige midtbanespiller har SønderjyskE været interesseret i at tilknytte ham gennem længere tid, og da han fik mulighed for at lytte til sønderjydernes konkrete tilbud, besluttede han sig for et sporskifte i karrieren i stedet for at fortsætte i SIF, som også var en mulighed.

– I erhvervslivet er det en uskreven regel, at det er sundt at skifte job hvert femte år. Jeg føler at det rigtige tidspunkt for mig er til sommer, og det er baggrunden for min beslutning. Det ændrer ikke på, at jeg sætter stor pris på SIF, og som sagt har jeg haft den hidtil bedste tid i min karriere her.

Emil Scheel kom til SIF fra AGF i august 2013, og inden foråret er han noteret for 116 kampe og 27 mål for klubben.

Be the first to comment

Leave a Reply