ROBERT SKOV FORLÆNGER MED SIF

20-årige Robert Skov bliver i SIF på en kontrakt, der løber frem til udgangen af 2019. Stortalentet ser den klub, hvor han er vokset op, som det bedste sted at fortsætte sin udvikling.

Robert Skov har afsluttet et stort fodboldår med en forlængelse af sin kontrakt. SIF og Skov har nu papir på hinanden frem til udgangen af 2019, altså tre år. Dermed er der skabt ro om stortalentets fremtid, og det er hovedpersonen selv glad for.

– Det er en stor lettelse og en stor glæde for mig, at jeg nu har skrevet under på en ny aftale. Jeg er meget glad. Det er en god følelse. Det var en stor lettelse, da jeg fik at vide, at nu var det hele på plads. Megadejligt, siger Robert Skov.

Robert Skov har vurderet, at SIF er det bedste sted for ham at fortsætte sin udvikling.

– Jeg er glad for at være i Silkeborg, og der er masser af gode ting i vente for SIF. Udviklingen er god for mig her, det er et godt hold og et godt trænerteam, så forudsætningerne for at udvikle mig videre er rigtig gode. Det er ganske enkelt et godt sted at være for mig, og derfor har jeg forlænget min kontrakt, siger Robert Skov.

Robert Skovs første fodboldklub var Sejs-Svejbæk IF, en af SIF’s samarbejdsklubber. Skov har været igennem hele SIF’s talentudviklings-system fra Talent Team i 7.-9. klasse på Sølystskolen og videre på Silkeborg Fodbold College med skolegang på Silkeborg Business College’s handelsgymnasium. Skov fik sin debut på SIF’s bedste hold allerede som 17-årig og har i de seneste to år været fast medlem af førsteholdstruppen med stigende betydning. Ved udgangen af 2016 er han noteret for 70 kampe og 13 mål for SIF.

I SIF er der også stor tilfredshed med den tre-årige aftale med Robert Skov.

– Det har været et stort ønske at få forlænget Roberts kontrakt, så vi er alle glade for, at det nu er lykkes. Robert er en vigtig spiller for os, og SIF er det bedste sted for ham at fortsætte sin udvikling. Det er en god aftale for alle parter. For SIF er det vigtigt, at vores egne talenter bliver hos os, indtil de måtte være klar til større udfordringer. Og det er naturligvis en tilfredsstillelse, når talenterne – som i Roberts tilfælde – også ser SIF som den bedste platform for videre udvikling, siger Peter Sørensen.

20-årige Robert Skov bliver i SIF på en kontrakt, der løber frem til udgangen af 2019. Stortalentet ser den klub, hvor han er vokset op, som det bedste sted at fortsætte sin udvikling.

Robert Skov har afsluttet et stort fodboldår med en forlængelse af sin kontrakt. SIF og Skov har nu papir på hinanden frem til udgangen af 2019, altså tre år. Dermed er der skabt ro om stortalentets fremtid, og det er hovedpersonen selv glad for.

– Det er en stor lettelse og en stor glæde for mig, at jeg nu har skrevet under på en ny aftale. Jeg er meget glad. Det er en god følelse. Det var en stor lettelse, da jeg fik at vide, at nu var det hele på plads. Megadejligt, siger Robert Skov.

Robert Skov har vurderet, at SIF er det bedste sted for ham at fortsætte sin udvikling.

– Jeg er glad for at være i Silkeborg, og der er masser af gode ting i vente for SIF. Udviklingen er god for mig her, det er et godt hold og et godt trænerteam, så forudsætningerne for at udvikle mig videre er rigtig gode. Det er ganske enkelt et godt sted at være for mig, og derfor har jeg forlænget min kontrakt, siger Robert Skov.

Robert Skovs første fodboldklub var Sejs-Svejbæk IF, en af SIF’s samarbejdsklubber. Skov har været igennem hele SIF’s talentudviklings-system fra Talent Team i 7.-9. klasse på Sølystskolen og videre på Silkeborg Fodbold College med skolegang på Silkeborg Business College’s handelsgymnasium. Skov fik sin debut på SIF’s bedste hold allerede som 17-årig og har i de seneste to år været fast medlem af førsteholdstruppen med stigende betydning. Ved udgangen af 2016 er han noteret for 70 kampe og 13 mål for SIF.

I SIF er der også stor tilfredshed med den tre-årige aftale med Robert Skov.

– Det har været et stort ønske at få forlænget Roberts kontrakt, så vi er alle glade for, at det nu er lykkes. Robert er en vigtig spiller for os, og SIF er det bedste sted for ham at fortsætte sin udvikling. Det er en god aftale for alle parter. For SIF er det vigtigt, at vores egne talenter bliver hos os, indtil de måtte være klar til større udfordringer. Og det er naturligvis en tilfredsstillelse, når talenterne – som i Roberts tilfælde – også ser SIF som den bedste platform for videre udvikling, siger Peter Sørensen.

Be the first to comment

Leave a Reply